Lucrare de artă murală donată către Primăria municipiului Galați

0
Lucrare de artă murală donată către Primăria municipiului Galați

Lucrare de artă murală donată către Primăria municipiului Galați

În această dimineață patrimoniul Primăriei municipiului Galați s-a îmbogățit cu un ansamblu compus din două lucrări de artă monumentală. Creatorul lucrărilor de artă de for public, artistul plastic David Sava, a hotărât să doneze lucrarea sa către Primăria municipiului Galați.

Cele două lucrări de artă murală, executate pe o suprafață de 60 de mp, pot fi văzute la etajul 1 în noul sediu al instituției.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: ”Gestul domnului David Sava, președinte al Uniunii Artiștilor Plastici din Galați, m-a surprins extrem de plăcut. A fost o muncă foarte grea pentru artiștii care au lucrat la aceste opere de artă și mă bucur că semnăturile dumnealor vor rămâne aici și vor putea fi admirate de toți cei care vor trece pragul instituției noastre. Îi mulțumesc domnului David Sava pentru acest gest și îmi doresc pe viitor să ne puteam bucura în continuare de colaborarea cu Uniunea Artiștilor Plastici din Galați. Avem un potențial artistic uriaș aici la Galați și îmi doresc să facem tot ce ne stă în putință să îl punem în valoare.”

Sursa: facebook

Citește și: Back to School Fair // 1-3 septembrie, Sala Siderurgistul Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.