Descoperă lumea Kids Room împreună cu GPS Cars!

0

Dormitorul Gps Cars este perfect pentru orice băiat! Camera copilului tău este un tărâm al poveștilor, un spațiu intim unde el trăiește emoții și construiește idei. Îți dorești să ai un copil inteligent și îl încurajezi să exploreze lumea? Încetează să organizezi camera copilului tău în culori reci şi posomorâte. Fă o schimbare! Copilul va aprecia enorm efortul părinţilor. Oare nu e viul oricărui mic erou să aibă propria maşinuţă, dar mai ales în dormitor? Chiar şi tu ţi-ai dorit în copilărie să fii pilot de curse pentru maşini sau conducător auto experimentat.

Setul Gps Cars dispune de un pat în formă de mașină, cu telecomandă, aplicații și jocuri interesante. Patul este atât de confortabil încât nopțile vor fi plăcere pentru corp și minte. Orice copil se va trezi cu forțe proaspete și dornic să înceapă o nouă zi.

Tematica auto a dormitorului inspiră noi idei și sporește creativitatea. Şi pentru că toţi băieţii sunt aventurieri înnăscuţi, patul în formă de maşină va fi începutul tuturor aventurilor copilăriei.

Micul explorator își va dori să se bucure de orice clipă în dormitor, de aceea ordinea nu va mai fi o problemă. Noile șifoniere de la Kids Room sunt atât de încăpătoare și au un design modern, încât cel mic va fi motivat să mențină curățenia. Mai mult, pentru a creşte un copil inteligent, completează setul Gps Cars cu o mică bibliotecă. Pentru început îi poţi lăsa pe birou câteva cărţi cu personajele lui preferate. Vei vedea cum micul explorator va fi stimulat să citească cât mai mult, astfel îi poţi asigura un viitor sigur. Nu asta vrea un părinte?

Nici nu îți imaginezi câte povești ascunde un dormitor pentru copii! Lasă-i să exploreze totul și să conducă propriul scenariu în ritmul lor.

Dacă te-am făcut curios, poți afla mai multe detalii tehnice despre mobilier pe site-ulwww.kids-room.ro .

Așteptăm cu drag sugestile tale și sperăm că te-am inspirat cu dragoste.

Citește și Mobilă sigură pentru bebelușul tău doar la Kids Room

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.