Fii tu un erou! Ia parte la evenimentul caritabil “Luptăm alături de...

Fii tu un erou! Ia parte la evenimentul caritabil “Luptăm alături de Sara”

50
0
DISTRIBUIȚI
Fii tu un erou! Ia parte la evenimentul caritabil

Duminică, 16 iunie 2019, în Parc Monument din Brăila, haideți să “batem” filmul, să arătăm că în viața reală există eroi pentru zâmbetul și viitorul Sarei, care își dorește să apere binele și adevărul devenind avocat.

Un super erou nu trebuie neapărat să aibă o singură superputere.
Am văzut de cele mai multe ori că Supereroii dețin o superputere, dar în viața de zi cu zi nu trebuie să fie la fel, noi, putem fi supereroi cu mai multe superputeri: să dăruim speranță, oferim zâmbete și iubire, putem învinge tot ce întunecă copilăria și viața oricărei persoane doar unindu-ne superputerile.

Laurențiu Cobzaru ne îndeamnă să nu rămanem indiferenți și să ne gândim că orice vis poate deveni realitate dacă ne dorim și avem voință.
“Voința este elementul de care avem nevoie să “Luptăm alături de Sara!” pe data de 16 iunie, în Parcul Monument din Brăila, ora 10.00.

Scolioza toraco-lombară este diagnosticul ce îi umbrește adolescentei noastre de 15 ani, David Sara, cea mai frumoasă perioadă a vieții. Elevă a Colegiului Național Calistrat Hogaș din Tecuci, Sara își dorește să devină avocat. S-a născut un copil normal, într-o familie modestă din județul Galați, s-a bucurat de copilărie și de toate momentele ei unice și fericite, dar la vârsta de 8 ani aveau să înceapă problemele de sănătate. Acum, după ani de durere, chinuri, suferință, tratamente, Sara a fost operată într-o clinică din Germania, intervenție chirurgicală foarte complexă ce a decurs bine și a durat 8 ore, costurile ridicându-se la suma de 5000 euro. Urmează perioada de recuperare care este foarte importantă și costisitoare. Viața a aruncat-o într-o luptă teribilă, din care nu are voie să iasă decât victorioasă, iar pentru asta are nevoie de ajutorul nostru.

Așadar, indiferent de vârstă, condiție fizică ori performanțe sportive vă invităm la un cros umanitar maxim 10 ture (10 km) în jurul Orașelul Copiilor, ce va avea loc pe data de 16 iunie 2019, ora 10.00 în Parcul Monument. Este distanța care îi poate aduce adolescentei șansa la o nouă viață, prin plata tratamentului mult prea costisitor pentru ea și familia ei. La fața locului va exista un punct de revitalizare cu apă, suc, batoane energizante, fructe, alături de urna special amenajată din partea familiei, în care fiecare va putea să ajute cu cât dorește, în funcție de posibilități. Este momentul să-i dovedim Sarei că îi suntem prieteni și că împreună putem înfăptui minuni.

Fiind o activitate caritabilă și nu o competitie sportivă, fiecare va alerga sau va merge atât cât va putea! Și, în semn de mulțumire și recunoștință veți primi o diplomă de participare, pentru generozitatea și bunăvoința voastră.

În plus, primii 20 prichindei ce vor reusi să ajungă la linia de start după prima tură alergată în jurul Orășelului Copiilor vor primi o cupă și o medalie. Este momentul să-i motivăm pe prichindeii noștri și să îi răsplatim, învățându-i totodată că săvârșirea unei fapte bune nu ține cont de vârstă. 

De la mic la mare, dragi prieteni, alergători de performanță, amatori, iubitoare mămici, iubitori tătici, scumpi bunici, voi puternici elevi și studenți, stimate doamne, domnișoare si stimați domni, sunteti așteptați în Parcul Monument, să fiți alături de Sara!

Donații se pot face si în contul deschis la Banca Transilvania pe numele David Sara, IBAN: RO56BTRLRONCRT0492459501

Sponsori:
Paper Print Invest (Brăila)
Fitofarm Domi SRL (Brăila)

Cu sprijinul: Primăriei Municipiului Brăila, Ziarul Obiectiv Vocea Brăilei, Ziarul Viața Liberă Galați, Ziarul Pro-Brăila, U.M. Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă SMÂRDAN, Radio România Actualități, IPA-Regiunea 1 Brăila, Ziarul Ziua de Constanța, IPA-Regiunea 2 Galați, Ziarul Tecucean, ISU-Dunărea Brăila, AgerPres, Liga Militarilor Profesioniști”

Organizatori:
Laurențiu Cobzaru (Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă SMÂRDAN, Poliția-Militară), Costel Mazalu (ISU-Dunărea Brăila)
tel: 0741390761

Fiituunerou! ”Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru ceilalti rămâne pentru eternitate!”

Citește și: Școala de vară: Pink Summer (3-11 ani), Galați 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.