Mai mult decât un procedeu. O experiență. Luxury Hair Extensions

Mai mult decât un procedeu. O experiență. Luxury Hair Extensions

68
0
DISTRIBUIȚI

Atunci când vine vorba de experiențe și procedee premium în materie de hairstying , te gândești că este destul de dificil să găsești un salon care să îți poată oferi Luxury Hair Extensions. Mai ales atunci când îți dorești un păr mai bogat, mai lung și, totodată o schimbare semnificativă a look-ului tău, cu ajutorul extensiilor de păr.

Se spune că fiecare experiență este unică și puține sunt acelea care merită împărășite. Tot ceea ce trebuie să știi este faptul că experiențele GLASS Beauty House, nu poți să le păstrezi doar pentru tine.

Poate ai căutat mereu secretul unui păr care să arate natural și totodată să obții o schimbare spectaculoasă de look. La GLASS Beauty House ne-am gândit că meriți o experiență luxury în privința extensiilor de păr, pentru a fi mereu impecabilă. De aceea am creat pentru tine Luxury Hair Extensions.

Ce înseamnă Luxury Hair Extensions?

Luxury Hair Extensions este o experiență de extensie a părului într-un mod total natural, folosind cele mai bune produse, sisteme și tehnici de prindere.

Foarte multe persoane erau reticente până acum în privința extensiilor, din teama de a nu pica într-o extremă nedorită. Extensiile folosite la GLASS sunt din păr natural, de cea mai bună calitate, pentru că știm cât de important este este aspectul părului tău. Cu ajutor experienței Luxury Hair Extensions, vei avea parte de de un păr mai lung, mătăsos și strălucitor și vei fi sigură că utilizăm cele mi bune produse de pe piață.

Mai mult decât un procedeu, o experiență…

La GLASS Beauty House vei veni pentru montarea unor extensii și vei pleca acasă simțind că ai trăit altceva. Mai exact...Luxury Hair Extensions. O experiență unică, o atmosferă intimă și consiliere profesională pentru ca alegerile tale să fie cele mi bune.

Vei fi întâmpintată întotdeauna cu zâmbetul pe buze și vei fi îndemată să lași la intrarea salonului în cre te vei fi dor tu și stilistul tău, toate task-urile și grijile de peste zi. Doar în acest mod vei trăi la cele mai înalte standarde relaxarea, starea de bine și satisfacția unui rezultat pe care ți l-ai dorit

de mult timp.

Vei avea timp să te hotărăști în privința procedeului pe care dorești să îl urmezi, servind un ceai sau cafea. După care îți vom prezenta tehnica prin care aplicăm extensiile și calitatea acestora.

Iar dacă îți este teamă de îngrijirea extensiilor, crezând că va trebui să urmezi un întreg ritual în fiecare zi, noi îți spunem că nu ai de ce să îți faci griji. La GLASS Beauty House aplicăm cu mare atenție extensiile, astfel încât tu să le poți întreține ușor și să le porți cu ușurință.

Vino și tu să descoperi o experiență premium, care îți va confirma că ai trăit altceva. Pentru noi, tu meriți să fii mereu impecabilă!

Ne poți face o vizită pe str. Siderurgistilor 15, Bl. SD10B, parter, sau sună de luni până vineri între 08:00 și 20:00 și sâmbăta între 08:00 – 14:00 la +40741103305 pentru programare.

Citește și: Experiența unui tuns bărbătesc relaxant, la GLASS Beauty House

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.