Tendințele în makeup pentru 2019? Se poartă eleganța și curajul!

Tendințele în makeup pentru 2019? Se poartă eleganța și curajul!

75
0
DISTRIBUIȚI
Tendințele în makeup pentru 2019? Se poartă eleganța și curajul!

Voi începe cu regula numărul unu în machiaj care nu dă greș niciodată: poartă ceea ce ți se potrivește și te pune în valoare, dar adaugă puțin roz ca să fii în trend! Liniile principale ale formei și culorilor machiajului pentru anul 2019 sunt definite de libertate, naturalețe și strălucire.

Machiajul ochilor în acest an ne dă posibilitatea să alegem între îndrăzneț și diafan. Fardul de pleoape va fi din paleta de culori mate pământii și primăvăratice sau, la polul opus, nuanțe de roz ori arămiu și glitter metalic. Orice am alege, aspectul final trebuie să fie nefinisat dar mai puternic pe buze sau pleoape.

Pentru un contur chic și elegant al ochilor recomand purtarea unor gene false diafane sau a extensiilor de gene semipermanente cât mai naturale și un tuș negru, opac și rezistent pentru un look cat-eye classic sau în forme grafice și exagerate. Să nu uităm de sprâncene care continuă linia naturală, cât mai puțin stilizată, pentru care se pledează de câțiva ani buni.

Machiajul tenului va fi unul curat, care să radieze de prospețime cu un contouring cât mai discret iar zonele de iluminare vor fi doar ușor evidențiate. Fondurile de ten cu aspect mat și prăfos pierd teren în favoarea celor cremoase, pe bază de apă și cu particule iluminatoare. Blush-ul este preferat în culoarea roz, cât să aducă un plus aspectului hidratat, sănătos și tânăr.

Machiajul buzelor în acest an se îndepărtează tot mai mult de liniile perfecte, realizate cu ajutorul rujurilor mate și se dorește un aspect hidratat, plin, mai puțin conturat, care să vină în completarea machiajului tenului.

Pentru cele mai îndrăznețe dintre voi, tendințele vă dau libertatea să purtați culori puternice pe buze, precum maro, roșu sau burgundy, dar aplicate neglijent, care să lase impresia de buze mușcate.

Urmărește-mă pe Facebook și Instagram pentru mai multe informații și nu uita, fii elegantă și îndrăzneață!

Mihaela SAVA, Professional makeup artist
X-treme lashes stylist | Telefon: 0746 510 746
Facebook: Mihaela Sava Makeup Artist | Instagram: mihaela.savaa

Citește și articolul: Tu știi ce să faci să fii în formă și după 40 de ani?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.