Manichiura impecabilă, atunci când unghiile se transformă în operă de artă

0
100

O manichiură impecabilă este foarte ușor de obținut, mai ales atunci când arta se îmbină armonios cu cele mai noi și tehnici de lucru.

GLASS Beauty House a creat un concept ce mizează pe a-i oferi clientului o experiență completă, evidențiată cu ajutorul celor mai bune produse din domeniu în materie de nails.

Datorită experienței Premium Lady Nails unghiile tale vor avea parte de o abordare între mai multe stiluri de lucru, pentru ca la sfârșit rezultatul să fie de domeniul operelor de artă.

De ce Premium Lady Nails?

Ne-am dorit încă de la deschiderea salonului să punem preț pe siguranța clienților noștri și pe sentimentul de mulțumire pe care îl au după fiecareședință la GLASS Beauty House. Iar atunci când ne referim la siguranță, utilizăm cele mai înalte standarde de sterlizare a instrumentelor folosite. Fiecare intrument utilizat de către stiliștii noștri fiind desigilat atunci când începe un procedeu de lucru. Stiliștii noștri vor avea grijă ca în permanență să lucreze cu mănuși și măști medicale pentru ca tu să simți că ai trăit altceva.

De asemenea, stiliștii au pregătite pentru tine recomandări și sfaturi în materie de manichiură și pedichiură, mai ales atunci când nu știi către ce model să te îndrepți. Fie că își dorești o manichiură express, atunci când ești pe grabă sau o manichiură elaborată pentru evenimentele speciale din viața ta și un răsfăț pe măsură, le vei întâlni pe toate la GLASS.

Te vei bucura mereu de o manichiură impecabilă, fresh și, cu ajutorul culorilor, elementelor de decor, la final unghiile tale se vor transforma într-o adevărată operă de artă. Una de care noi suntem foarte mândri, iar tu vei primi toată admirația celor din jur.

Mai mult, specialiștii GLASS Beauty House îți vor dezvălui care sunt tendințele din fiecare sezon și te vor îndruma spre a alege modele și culori în ton cu personalitatea ta.

Sănătatea unghiilor tale este la fel de importantă. Ne dorim în primul rând ca tu să te bucuri de o manichiură impecabilă și unghii care arată și sunt sănătoase. De aceea, produsele pe care le folosim asigură sănătatea unghiei naturale.

Unghiile tale reprezintă pentru noi o adevărată operă de artă! Alegem produsele potrivite pentru crea un aspect perfect și utilizăm cele mai noi tehnici in domeniul frumuseții. Ba mai mult, venim în întâmpinarea clientului cu metode care eficientizează timpul de lucru în ceea ce privește tehnica de aplicare a lacului de unghii.

Fiecare experiență este unică, iar de fiecare moment cu unghii impecabile trebuie să te bucuri la intensitate maximă. Vino la GLASS Beauty House și descoperă sentimentul pe care ți-l conferă o manichiură sau o pedichiură transformată în operă de artă!

Ne poți face o vizită pe str. Siderurgistilor 15, Bl. SD10B, parter, sau sună de luni până vineri între 08:00 și 20:00 și sâmbăta între 08:00 – 14:00 la +40741103305 pentru programare.

Citește și: Experiența unui tuns bărbătesc relaxant, la GLASS Beauty House

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.