Cum poți obține manichiura perfectă chiar la tine acasă – sfaturile specialiștilor

Cum poți obține manichiura perfectă chiar la tine acasă – sfaturile specialiștilor

70
0
DISTRIBUIȚI
Cum poți obține manichiura perfectă chiar la tine acasă după sfaturile specialiștilor

Sfaturi utile pentru manichiura perfectă la tine acasă!

Toate femeile știu că unghiile trebuie îngrijite la fel de bine și de atent precum părul sau dantura, am dreptate? Cu toate acestea, nu toate femeile își permit o manichiură realizată periodic la salonul de înfrumusețare. Drept urmare, dacă nu puteți opta pentru condițiile de la salon, creați-vă singure condițiile pentru a vă face o manichiură ca la carte! Iată ce spun specialiștii!

În primul rând, instrumentele folosite au o mare importanță! Dacă acestea nu sunt păstrate și utilizate doar pentru dumneavostră, există neplăcuta posibilitate de a vă infecta cu boli precum hepatita!

După ce vă găsiți instrumentele potrivite, trebuie să aflați că îndepărtarea cuticulelor are efecte negative asupra unghiillor, acestea crescând cu striații, pierzându-și culoarea și îngroșându-se! De aceea, specialiștii nu susțin îndepărtarea cuticulelor!

Fii la curent cu tot ce se întamplă la tine în oraș cu Revista Explore*

Dacă unghiile vi se îngălbenesc, trebuie să găsiți un remediu cât mai curând, deoarece este o consecință a unei manichiuri realizate cu oje de calitate inferioară. Cu toate acestea, culoarea unghiilor poate reveni la normal cu ajutorul pastei de dinţi, a unor scruburi din sare, a unor băi cu lămâie şi a apei oxigenate.

De asemenea, în ceea ce privește utilizarea lămpilor cu ultraviolete, specialiștii sunt total împotrivă, aceste lămpi lezând pielea! Pentru a avea parte de o uscare rapidă, de preferat este să utilizați lămpile cu lumină de LED, acestea fiind mai puțin dăunătoare pentru piele și unghii.

Aveți grijă de dumneavoastră! Întotdeauna, achiziționați produse mai puține, însă de calitate superioară! Vor fi mult mai bune și vor avea rezultate excelente în comparație cu produsele de calitate inferioară.

Marina Nadoleanu

Cum să îţi accelerezi metabolismul – 6 sfaturi pe care trebuie să le urmezi

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.