Maraton umanitar – alergă, donează, susține și fii erou

0
230
Maraton umanitar - alergă, donează, susține și fii erou

Încă nu te-ai gândit unde poți să alergi săptămâna această? Îți dăm noi un pont, Joi 15 august 2019 se organizazea un Maraton umanitar la care îndemnul principal este Fii Tu un Erou iar sloganul desprins este Alergi, Donezi și Susții.

Organizagorii acestui Maraton Umanitar

Organizatorii alergării și cei care mereu îndeamnă iubitorii de sport și nu numai să Fie Eroi, sunt nimeni alțîi decât Laurențiu Cobzaru -MAPN, Centrul secundar de instruire pentru Lupta “SMÂRDAN” Poliția Militară și Costel Mazalu – Inspectoratul pentru situații de urgență “Dunărea” a Județului Brăila, cei care nu rămân indiferenți la suferințele celor din jur și încearcă pe cât posibil să întindă o mâna de ajutor așa cum por și știu ei mai bine.

Când și cum poți să “Alergi, donezi și susții”?

Poți să o faci ori de câte ori are loc un eveniment caritabil organizat de Laurențiu C. și Costel M. dar de dată această este vorba despre un maraton ce va avea plecarea din Barieră Galați și “linia” de finish în Comună Cuca. Întâlnirea va avea loc la 5:30 exact în Barieră Galați alături de toți ceilalți participanți la acest Maraton Umanitar iar plecarea în pas alergător va fi la ora 6:00.

De ce se organizează un Maraton Umanitar?

În primul rând pentru susținerea sportului, a mișcării, dar și a conștientizării populației de faptului că avem nevoie să facem sport pentru a ne menține sănătoși pe noi și pe cei din jurul nostru.
Mulți o să va întrebați cum îi meninem sănătoși pe cei din jurul nostru.
Dacă tu vei face sport vei mai atrage alți prieteni alături de care vei face sport, iar exemplul e cea mai bună armă.
Dacă din ce mai multe persoane conștientizează cât de important e să faci sport, așa se construiește o cimunitate puternică, plină de viață cu gânduri bune și dorința de a face fapte bune. Despre asta este vorba în acest Maraton Umanitar – Alergi, donezi, susții, Alergi pentru a da exemplu, donezi pentru a aduce zâmbetul pe față unei persoane aflate în impas și spenranta în sufletul acesteia, și susții prin faptul că ești alături atât de organizatorii acestui eveniment, dar astfel și susții ideea că sportul e bun atât pentru sănătate, fapte bune dar și pentru legarea de prietenii sincere.

În cadul acestui Maraton Umanitar de pe dată de 15 august, se mai susțin și alte trei evenimente cu scopul strângerii de fonduri, și anume :

– Speranța pentru Daniel!
– Fluturi: Semimaraton pentru Autism
– Semimaraton Petru Rareș Voievod

De ce 15 august?

Pe data de 15 august se sărbătorește din punct de vedere Creștin -ortodox Adormirea Maicii Domnului.
În această zi se marchează și trecere de la vara la toamna și totodată Ziua Marinei, deoarece Maică Domnului este considerată ocrotitoarea marinarilor, și cum organizatorii Maratonului Umanitar – Aleargă, donează și susține, sunt mandrii că sunt locuitori ai două orașe ce sărbătoresc această sărbătoare vor să o marcheze frumos și să rămână că ziua în care a Fii erou nu înseamnă doar să ajuți ci să oferi Sprijin, Speranța și Șansă la viață.

De ce Maraton Umanitar cu destinație în Comună Cuca?

Nu există un motiv anume sau un favoritism a acestei comune ci doar faptul că aici s-au gândit organizatorii și alergătorii fruntași ai acestui maraton să pună linia de finish.
La destinație se va înmâna de către alergători, că însemn al respectului față de Primarul comunei și față de cetățenii săi un drapel, astfel se va marca ziua de 15 august, că ziua în care poți deveni erou dacă știi să faci totul din suflet.
Hai și tu pe 15 august să Alergi, Donezi și susțîi! Fii tu un Erou, redă zâmbete fără să aștepți nimic la schimb!

Tu când și unde ai alergat ultima dată? Crezi că alergând poți deveni Erou?

Te-ar putea interesa și Inhalosedarea cu protoxid de azot pentru copii și adulți

Maraton umanitar - alergă, donează, susține și fii erou

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.