Marea Voluntariadă a Școlarilor – competiție națională de mediu pentru școlile gimnaziale

0
Marea Voluntariadă a Școlarilor - competiție națională de mediu adresată școlilor gimnaziale

Concurs de mediu cu premii pentru școlile gimnaziale de la nivel național (indiferent de județ, localizare – rural sau urban) 📌 Înscrieri aici: https://goo.gl/68e9n5

Sunt căutate școli gimnaziale interesate de problematica de mediu pentru participarea la concursul național – MAREA VOLUNTARIADĂ DE MEDIU A ȘCOLARILOR!
> ORICE ȘCOALĂ, indiferent de județ, poate aplica pentru participarea la concurs
> 40% dintre școlile gimnaziale selectate VOR FI DIN MEDIUL RURAL
> Perioada competiției – APRILIE-MAI 2019

>>> Datele cuprinse în formular vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) și a legislației naționale.

Datele vor fi colectate de Asociatia Semper Musica, Filiala Tecuci, în calitate de organizator al proiectului – MAREA VOLUNTARIADĂ NAȚIONALĂ DE MEDIU A ȘCOLARILOR! Datele sunt colectate în scopul exprimării interesului de a participa la competiția de mediu, în scopul raportării rezultatelor atinse, statistic, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Prin completarea formularului de înscriere sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale de către Asociatia Semper Musica Filiala Tecuci.

Citește și articolul  Te iubesc și te accept așa cum ești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.