Noul tău accesoriu Hermosa: masca de protecție reutilizabilă

0
Noul tău accesoriu Hermosa: masca de protecție reutilizabilă

E momentul să privim partea bună a lucrurilor, să ne reîntoarcem la ce ne face plăcere. Fără să uităm, însă, de regulile care ne ajută să fim în siguranță. Acum poți îmbina utilul cu plăcutul, căci masca de protecție reutilizabilă de la Hermosa a primit un upgrade fashion!

Măști reutilizabile Fashion

Fie că alegi o culoare tare, pe care s-o asortezi cu o ținută colorată de primăvară, fie că îți place un imprimeu, pentru aerul său jovial, vei avea de unde alege. Setul de 10 măști colorate și cu imprimeu îți va completa orice ținută de sezon. Nu trebuie să faci drumuri lungi, dar câteva minute la supermarket sau plimbarea de fiecare zi cu câinele vor arăta cu totul altfel!

Poartă masca în dungi alb/negru cu o ținută all black pentru un look clasic, iar pe cea galbenă, cu o rochie într-o culoare complementară. Măștile cu imprimeu sunt perfecte pentru combinațiile jeans-cămașă, iar dacă vei căuta cu atenție în site, vei găsi chiar bluze perfect asortate!

Pe lângă look-ul fresh, măștile îți vor oferi și protecția de care ai nevoie în această perioadă. Au un sistem de prindere confortabil, cu elastic, și pot fi spălate după fiecare utilizare.

Măști reutilizabile din bumbac

Dacă îți dorești totuși varianta clasică, măștile reutilizabile din bumbac, cu pliuri, sunt disponibile pe alb și bleu și te așteaptă în shop-ul online! Acestea sunt create din două straturi de material, iar o bentiță asigură sistemul de prindere. Sunt extrem de utile pentru întreaga familie și foarte ușor de purtat!

Toate măștile Hermosa sunt produse în atelierul din Brăila, având garanția calității cu care te-ai obișnuit. Te rugăm însă, să iei în considerare că nu sunt dispozitive medicale, ci asigură protecția în situațiile de zi cu zi. Chiar dacă porți o astfel de mască, restul regulilor oficiale trebuie în continuare respectate.

Vezi și articolul: Care sunt urgențele stomatologice în contextul pandemiei cu COVID-19?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.