Cauți o mașină de închiriat în Brăila? Iată ce variante ai!

0
Cauți o mașină de închiriat în Brăila? Iată ce variante ai!

Poate există momente în care ai nevoie de un mașină de închiriat pentru că cea personală se află în service sau vrei să pleci într-o vacanță iar automobilul tău nu este suficient de încăpător.
Iată ce variante ai la îndemână în Brăila.

Flippcar
Flippcar au ca principal domeniu de activitate închirierea de mașini. Activează în acest domeniu având ca principal prioritate orientarea către client și satisfacerea nevoilor acestuia. Flippcar oferă servicii profesioniste și păstrează un echilibru echitabil calitate-preț. Parcul auto deținut de Flippcar este unul generos unde vei găsi cu siguranță o mașină de închiriat potrivită nevoilor tale. Prețul pentru înhierea unui autoturism pornește de la 14 euro/zi și poate ajunge până la 150 euro/zi. Pentru mai multe detalii poți vizita locația Flippcar, situată pe Bulevardul Dorobanților Numărul 623, Bloc 1, Parter.

Autonom RENT-A-CAR 
Autonom RENT-A-CAR este singura rețea națională de închirieri auto cu peste 30 de locații în țară și un parc auto de peste 800 de autoturisme noi. Prezenți și la Brăila, te vor consilia astfel încât să poți găsi o mașină de închiriat potrivită nevoilor tale. Evoluția Autonom RENT-A-CAR a făcut ca în prezent compania să poată oferi o gamă largă de servicii, de la închirieri auto pe termen scurt și mediu până la Leasing Operațional și Fleet Management. Prețul pentru închirierea unui autoturism pornește de la 42 euro/zi. Mai multe informații despre acea mașină de închiriat pe care o cauți poți găsi la punctul de lucru al Autonom RENT-A-CAR, care se află pe Calea Galați, Numărul 58.

Rentalcars.com
Rentalcars.com, cel mai mare serviciu de închirieri din lume, este acum prezent și la Brăila. Aici poți găsi o mașină de închiriat potrivită nevoilor la prețuri excelente. Mici, practice și ușor de parcat, mașinile de clasă mică se pot închiria de la locația Rentalcars.com din Brăila cu prețuri începând de la 46 euro/zi. Verifică ofertele disponibile conform cerințelor tale vizitând locația Rentalcars.com din Brăila.

Închirieri Net
Închieri Net îți oferă o gamă largă de posibilități atunci când vine vorba de o mașină de închiriat potrivită nevoilor tale. Această companie de închirieri auto este prezentă in piață cu peste 40 de locații, printer care se află și cea din Brăila. Închirieri Net promit să îți ofere o mașină de închiriat la un preț rezonabil care să includă toate taxele și o asigurare completă. Astfel, singura ta grijă va fi să ajungi cu bine la destinația propusă. Compania deține o flotă de peste 600 de mașini ce pot fi livrate și predate grătuit. Mai multe informații despre această companie poți obține sunând la 0742 839 989.

EuroCars
EuroCars este prezent în piața de închirieri auto cu o locație în Brăila, care se alătură celor peste 30 prezente în întreaga țară. Firma de închirieri deține o flotă variată care cuprinde atât mașini economice cât și mașini de lux. Vehiculele mici, de clasă economică sunt perfecte pentru traficul aglomerat din oraș. În prezent oferta EuroCars Brăila cuprinde 26 de oferte din clasa economică, având prețuri de pornire de la 14 euro/zi. Mai multe oferte dar și detalii poți pe site-ul EuroCars, dacă vei complete formularul de contact.

Închirieri auto Brăila 
Închirieri auto Brăila îți oferă soluții de mobilitate pentru momentele în care ai nevoie. Poți apela cu încredere la serviciile firmei de închirieri. Cu siguranță vei consiliat astfel încât să găsești o variantă potrivită, ținând cont de flota disponibilă la acel moment. Află care sunt variantele potrivite contactând Închirieri auto Brăila la numărul de telefon 0740 567 092.

Tu ai fost pus în situația de a căuta o mașină de închiriat? Cât de greu a fost să găsești cea mai potrivită variant? Împărtășește cu noi experiența ta.

Te-ar putea interesa: Ai nevoie de o mașină de închiriat în Galați? Iată cele mai bune oferte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.