Ai nevoie de o mașină de închiriat în Galați? Iată cele mai bune oferte!

0
Ai nevoie de o mașină de închiriat în Galați? Iată cele mai bune oferte!

Pentru momentele în care ai nevoie de o mașină de închiriat în Galați, poți alege una din variantele de mai jos, în funcție de preferințele tale. Vei regăsi cele mai căutate variante și prețurile de pornire pentru mașinile disponibile spre închiriere.

Est Auto
Dacă ești în căutarea unei mașini de închiriat în Galați, poți apela la serviciile rent-a-car oferite de Est Auto. Acești îți pun la dispoziție o gamă largă de automobile ce pot fi închiriate cu prețuri de pornire de la 32 euro/zi. Est Auto închiriază automobile fără limită de kilometri pentru care oferă asigurare Casco inclusă în preț. Astfel te vei putea bucura de călătorii fără griji și compromisuri, în deplină siguranță. Pentru a putea lua cea mai bună decizie privitoare la o mașină de închiriat în Galați, poți vizita sediu Est Auto situat în Galați, Strada Traian 444 sau îi poți contacta la numărul de telefon 0751 303 030.

Închirieri Auto Galați
Închirieri Auto Galați îți oferă cea mai bună variantă atunci când cauți o mașină de închiriat în Galați. Modele disponibile spre închiriere aparțin mărcilor precum Land Rover, Peugeot și Chrysler. Acestea sunt disponibile pentru călătorii în întreaga țară. Costurile pentru închierea unui autoturism pentru 24 de ore sunt de 32 euro. Ridicarea mașinii alese de tine se face personal de la sediul firmei Închirieri Auto Galați, situată pe strada Siderurgiștilor Numărul 45 C.

Închirieri-Auto Suncar
Închirieri-Auto Suncar este variantă ideală atunci când cauți o mașină de închiriat în Galați. Tarifele percepute au un preț de pornire de 15 euro/24 h. Compania de închirieri auto este una din puținele existente în piață care nu percep plata unei sume de bani drept garanție pentru automobilul închirirat. Închirieri-Auto Suncar oferă contract pentru mașina pe care alegi să o închiriezi, iar perioada minimă de închiriere a unei mașini este de 48 de ore. Mai multe detalii legate de o mașină de închiriat în Galați poți obține sunând la numărul de telefon 0771 129 135, sau vizitând sediul aflat în strada 1 Decembrie 1918, zona Masnita, în incinta magazinului de haine Maddy Boutique.

Închirieri Auto Galați Brăila
Sub denumirea de Închirieri Auto Galați Brăila funționează două firme de rent-a-car. Prin intermediu Max Rent a Car Galați și BigRentCar, Închirieri Auto Galați Brăila îți pune la dispoziție spre închiriere o gamă largă de automobile ce pot fi închiriate la cele mai avantajoase prețuri atât în Galați cât și în Brăila. Flota firmei rent-a-car este formată atât din mașini standard, cât și din mașini de familie și van-uri. În funcție de mașina aleasă spre închiriere și de perioada în care acesta va rămâne la tine, Închirieri Auto Galați Brăila îți pot oferi pachete speciale cu opțiuni în plus. Având o experiență de peste 10 ani în domeniu, compania și-a câștigat renumele de una din cele mai seriose firme de rent-a-car din zonă.

Automaxim Galați
Automaxim Galați oferă cele mai bune servicii pentru ca tu să poți găsi o mașină de închriat în Galați, conform așteptărilor tale. Prețul de pornire pentru închirierea unui automobil este de 40 de euro/24 h, iar prețul poate ajunge la 18 euro/ 24 h, dacă alegi să închiriezi mașina preferată pentru minimum 18 zile. O mașină de închiriat în Galați poate fi obținută de la Automaxim Galați, achitând 200 de euro, contravaloarea garanției pentru fiecare mașină în parte. Contactează Automaxim Galați la numărul de telefon 0728 001 048 sau vizitează sediul aflat pe strada Domnească, pasaj subteran situat în fața Hotelului Dunărea, pentru a obține cea mai bună ofertă.

Wedding Cars Rental
Dacă ești în căutare de o mașină de închiriat în Galați pentru un eveniment deosebit, Wedding Cars Rental este, cu siguranță, alegerea cea mai inspirată. Într-o zi atât de important cum ar fi ziua nunții, nu rata ocazia de a te simți minunat. O mașină vintage creează un mare impact visual și denotă eleganță și bun gust. Pentru a putea intra în posesia mai multor detalii cu privier la o mașină de închiriat în Galați, poți să iei legătura telefonic cu reprezentanții firmei de închirieri auto, apelând numărul de telefon 0754 501 428.

Vrei să știi Unde găsești cea mai bună pizza în Galați?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.