Măsurile pentru gospodărirea Galațiului se găsesc la asociațiile de bloc

0
68
Măsurile pentru gospodărirea Galațiului se găsesc la asociațiile de bloc

Primăria municipiului Galați anunță că a transmis asociațiilor de proprietari, pentru buna informare a cetățenilor, o serie de materiale informative privind Regulamentul care stabilește noile măsuri pentru gospodărirea orașului, adoptat prin HCL nr. 260, din data de 24.04.2018.

Materialele transmise fiecărei asociații de proprietari sunt:

  • Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Galați (două exemplare),
  • Ghidul cetățeanului civilizat (patru exemplare),
  • Afișe (două exemplare).

Prin acest demers Primăria Galați dorește ca asociațiile de proprietari să-și dea concursul pentru informarea corectă a cetățenilor și să afișeze materialele furnizate în locuri vizibile și ușor accesibile tuturor locatarilor.

Regulamentul stabilește obligaţiile și răspunderile care revin autorităţilor administraţiei publice locale, instituţiilor publice, agenților economici, asociaţiilor de proprietari/locatari, celorlalte persoane juridice, precum și cetăţenilor, pentru buna gospodărire a municipiului Galați.

Asigurarea și păstrarea curăţeniei și ordinii pe teritoriul municipiului, buna gospodărire a acestora și respectarea normelor de igienă constituie o obligaţie fundamentală a autorităţilor administraţiei publice locale, instituţiilor publice, agenților economici și altor persoane juridice, precum și cetăţenilor.

Ai deşeuri electrice de care vrei să scapi? Sună gratis la TelVerde 0800 444 800

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.