Mesaje pentru iubit: 28 texte pline de dragoste

0

Frumoase mesaje pentru iubit: scurte, lungi, deosebite. Mesaje pline de dragoste, potrivite pentru el. Scrieți texte pentru SMS și rețele sociale, inspirându-vă din acest TOP.

Cele mai frumoase mesaje pentru iubit

Majoritatea relațiilor sunt fantastice atunci când ambele părți nu se tem să-și exprime adevăratele sentimente. Mulți bărbați se topesc când primesc astfel de mesaje frumoase de la iubita lor. Deci, fiecare femeie se poate inspira din topul nostru cu cele mai bune idei.

 • Uneori, mi-aș dori să am mai mult curaj în mine și să nu-mi fie frică să vorbesc despre sentimentele mele.
 • Mi-am ținut înăuntru sentimentele de prea mult timp, iar acum sunt gata să explodez și să spun lumii întregi despre ceea ce simt. Și știi ce simt? Simt dragoste profundă și arzătoare pentru tine. Este timpul să știi asta.
 • Există atât de multe cuvinte diferite pentru a ne exprima afecțiunile. Pot spune fie că te plac, fie te ador, fie te iubesc, fie sunt obsedată de tine, dar niciunul dintre aceste cuvinte nu va descrie exact ceea ce simt. Ceea ce simt cu adevărat nu poate fi exprimat în niciun cuvânt.
 • Dacă aș putea să țin mâinile tale blânde în ale mele… Dacă aș putea să-ți sărut buzele moi… Dacă aș putea să-ți ofer toată dragostea mea… Dacă ai putea fi al meu…
 • Îmi doresc într-o zi ca un băiat atât de magnific ca tine să observe o fată atât de simplă ca mine. Deocamdată, te voi iubi cu credință, răbdare și din toată inima. Dragostea adevărată așteaptă și eu la fel.
 • Cred că oamenii își distrug relația atunci când încep să ia totul de la sine înțeles. Nu este nimic mai rău decât să pierzi scânteia și senzația inițială. De aceea, nu te voi privi niciodată ca pe un plus plăcut în viața mea. Nu va fi niciodată așa. Pentru mine, vei fi mereu bărbatul pe care îl iubesc mai mult decât viața și pe care mi-e teamă să-l pierd.
epantofi.ro

Se spune că ar trebui să faci lucruri care să aducă satisfacție și bucurie. Sunt destul de sigură că scopul meu final în această viață este să te fac fericit în fiecare zi, pentru că nu este nimic atât de satisfăcător pentru mine decât să văd zâmbetul tău perfect și ochii tăi frumoși sclipind de fericire.

Mai vrei o surpriza? Citește 175 cele mai drăguțe și emoționante mesaje pentru Iubit la MesajMix (https://mesajmix.com/mesaje-pentru-iubit.html)! Oricare din aceste mesaje pentru iubit, prezentate mai jos, sunt pline de dragoste și potrivite pentru el. Selecția conține un TOP cu texte scurte și lungi, pe care le puteți scrie și trimite prin SMS și rețele sociale persoanei pe care o prețuiți și o adorați. Asemenea surprize simple sunt cele mai sacre și binecuvântate detalii din orice relație.

 • Dragostea este cel mai bun lucru din viață. Te face să simți că poți face orice pentru cineva pe care îl iubești. Și eu simt așa pentru tine.
 • Tu ești cea mai mare comoară a mea, iubitule. Să rămânem împreună pentru totdeauna!
 • Știi, acum am unul dintre acele momente în care îmi dau seama cât de norocoasă sunt să te am în viața mea. Dragostea ta este ceva care mă ține în viață.
 • Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine. Te iubesc la nesfârșit, iubitule.

Cele mai deosebite mesaje pentru iubit

Chiar dacă preferați să vă arătați dragostea profundă prin fapte și acțiuni în loc să folosiți texte romantice, poate fi o idee bună să îi trimiteți iubitului cele mai deosebite mesaje doar pentru a-l face să zâmbească.

 1. Mă gândesc la tine când îmi fac sarcinile zilnice de rutină. Mă gândesc la tine când conduc. Mă gândesc la tine când vorbesc cu alți oameni. Mă gândesc la tine când lucrez. Mă gândesc la tine chiar și în somn. Mintea mea este total consumată de gândurile despre tine. Tu ești tot de ce am nevoie, iubirea mea.
 2. E un sentiment atât de uimitor să știu că stau împotriva lumii în compania celui mai magnific, puternic și inteligent bărbat. Împreună suntem capabili să mutăm munții, să ne facem mai buni unul pe altul, să iubim din toată inima și să ne exersăm cele mai bune calități. Împreună putem fi cu adevărat fericiți.
 3. Nu cunoscusem gustul iubirii adevărate până când te-am cunoscut. M-ai învățat să iubesc, să-mi exprim emoțiile, să-mi pese, să port responsabilitatea. Și acum simt că sunt completă.
 4. Te iubesc, dragul meu, și îți sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce ai făcut pentru mine. Fie ca asta să nu se termine niciodată.
 5. Cel mai bun mod de a-ți găsi propria cale în viață este să o împărtășești cu altcineva. Nu voi regreta niciodată că te-am ales ca partener loial, dragostea și speranța mea.

Mă faci să vreau să-mi continui drumul, indiferent cât de greu devine uneori.

answear.ro
 • Când mă uit la tine, văd toate cele mai bune lucruri din viața mea. Îți mulțumesc că ești alături de mine. Te iubesc la nesfârșit.
 • Îmi este ușor să mă trezesc dimineața pentru că știu că ne vedem în curând.
 • Vreau să-mi petrec fiecare secundă din viața mea cu tine, iubitule. Ești iubirea vieții mele.
 • Toată lumea spune că dragostea doare, dar mie nu-mi pasă, pentru că chiar și să fiu rănită de tine pare o binecuvântare. Ești perfect pentru mine, dragul meu.
 • Dragostea mea pentru tine este veșnică. Voi fi cu tine până la sfârșitul timpului.
 • Cea mai mare fericire din viața mea este zâmbetul tău.
 • A te vedea fericit este ca și cum aș fi binecuvântată din nou și din nou.

Iubesc totul la tine și nimic nu va schimba asta vreodată.

 • Mulțumesc că ești tu. Te iubesc la nesfârșit, iubitul meu!
 • Este imposibil să te îndrăgostești în viață doar o singură dată. Pentru că de fiecare dată când te privesc mă îndrăgostesc iar și iar.
 • Arăți ca o adevărată capodoperă, suni ca un cântec. Te iubesc foarte mult, dragul meu!

Citește și ultimele articole:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.