Metode alternative pentru sanatate si dezvoltare – prezentare

0
37
Metode alternative sanatate dezvoltare
Joi, 14 noiembrie, ora 18:00 ești invitat la un workshop pentru sanatate și dezvoltare!

Access Consciousness oferă un set de tehnici, instrumente și procese pentru schimbarea dinamică și profundă a vieții, sa eliberezi durerea din corpul tau, acele blocaje, ganduri negative, programe care ruleaza la spate dar nu iti mai sunt benefice, greutati, poveri preluate de la stramosi, sa iti usurezi viata in toate aspectele ei, sa reusesti sa ai relatii mai bune, sa fii mai relaxat, mai fericit, sa te simti implinit si sa iti creezi viata pe care iti doresti. Metoda te ajuta sa insusesti instrumente mici, cu ajutorul carora pas cu pas devii mai conștient, mai prezent in viata ta. Eliminarea tuturor barierelor care iti impiedica să ai tot ceea ce iti doresti cu adevărat se va intampla cu mai multa usurinta.

Constelaţiile familiale – o metodă terapeutică în grup, cu ajutorul căruia se ajunge la profunzimile sufletului uman și, prin parcurgerea acestora, se pot rezolva eficient problemele cu care ne confruntăm zi de zi. Are un potenţial imens de vindecare.

Experienţele arată că problemele din prezent provin în mare parte din sistemul familial, sunt preluate de la strămoşi. Metoda permite să se scoată la suprafață dinamicile și secretele ascunse ale sistemului familial. Deseori constelațiile  duc dincolo de viața, de realitatea bine definită, în adâncimi necunoscute. Așadar în profunzimea sistemului familial se ajunge la rădăcina problemei, unde se face și intervenția necesară pentru scopul final al constelației.

Se va discuta despre relatii, legături, secrete familiale, strămoși, destine, despre boli, moștenire, soluții, deblocare, dezlegare.

Ca si noutate de data aceasta se va discuta de mai multe posibilitati de a beneficia de aceste metode eficiente. Pe langa vindecare se poate vedea care sunt potentialele metode in diferite laturi ale vietii: profesie, succes, business, parteneri, proiecte, orice fel de decizii si schimbari esentiale ale vietii.

Dacă ești interesată de legile esențiale, care stau la spatele problemelor, relațiilor, vieții, care nu sunt vizibile dar afeactează, atunci locul tău este, alături de ei. Mergi și tu să cunoști Legile Naturale ale Iubirii, posibilitatile oferite de constelatii familiale si de access consciousness. Ești așteptat cu drag la prezentare.

Prezintă:
Krisztina Benko – facilitator Access Bars si Access Body, terapeut Wingwave si practician NLP
Zoltan Balogh – facilitator de constelații familiale, psiholog, psihoterapeut, coach
Data: 14 noiembrie 2019, joi între orele 18:00 – 21:00
Locația: Galati
Intrare: donație (25 lei)

Înscrierea la prezentare se poate face prin email sau telefon.
Email: office@bbslife.net
Tel: Nicoleta Nistor: 0722-201911 sau Balogh Zoltan: 0743-038178
Locația va fi comunicată ulterior.

Pe lângă această prezentare vor avea loc terapii individuale de Access Consciousness și grupul de practica Constelații familiale, ce va avea loc în zilele de 15-16-17 noiembrie 2019.

Pentru detalii referitor la terapiile de Access Consciousness sau alte metode folosite de Krisztina Benko, intrați pe pagina evenimentului.

Pentru detalii referitor la Constelațiile familiale intrați pe pagina evenimentului.

In data de 17 noiembrie 2019, duminica intre orele 9-17 va fi si un Curs Access Bars®: Facebook.

Te-ar putea interesa și Mergeți să fiți ajutoarele lui Moș Nicolae și să dăruiți zâmbete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.