Mihai Mărgineanu și Banda la Summer Time Pub

0

Sambata, 13 August, începând cu ora 21:00, eşti invitat la un concert de neratat pentru toate vârstele, cu Mărgineanu și Banda.

“Artistul este cel care umple locul, cel care are ceva de spus si cel care naste emotii – de orice fel. Artistul mai este si cel a carui companie este dorita si “cumparata”. Chiar si printr-un simplu bilet.”

#Mihai Margineanu este unul dintre cei mai nonconformisti artisti ai momentului. Este un cantaret de exceptie si compozitor roman, care se axeaza pe muzica folk, însa nu are un stil definit. El reinvie cantecele vechi romanesti inspirandu-se din folclorul urban sau compunand cantece de acelasi gen. Versurile sale sunt adeseori explicite, continand cuvinte necenzurate.

“Pana la urma, folclorul este acel gen de muzica in care exista suflet. Cantecele cu suflet intra in folclor.”

“[…] ai sansa sa ramai foarte mult timp acolo, undeva, in sufletul omului. Si cand spun omul, spun si omul de peste 100 de ani, si eu asta vreau, sa nu ma perimez, sper sa reusesc. Nu stiu daca sunt pe drumul cel bun, dar poti sa iti alegi un drum, sa mergi pe el.”
“Pai in primul rand nu stiu la ce sa ma astept eu, de unde sa stiu la ce sa va asteptati voi? Cu siguranta ne vom distra foarte tare, va fi o petrecere.”

Suport artist :60 Lei
Info & reservations: 0747 111 504

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.