Tu unde petreci mini-vacanța de 1 Mai? Iată câteva propuneri!

Tu unde petreci mini-vacanța de 1 Mai? Iată câteva propuneri!

125
0
DISTRIBUIȚI
Tu unde petreci mini-vacanța de 1 mai Iată câteva propuneri!

Ziua de 1 Mai este ocazia perfectă să vă deconectați puțin de la viața cotidiană și să vă bucurați de liniștea de care puteți profita într-o destinație aleasă pentru acest mini-concediu! Dacă încă nu v-ați hotărât unde să vă petreceți mini-vacanța, noi vă oferim câteva idei.

VATRA DORNEI este una din destinațiile cele mai preferate de turiști. Aici vă puteți bucura de minunatele priveliști ale Bucovinei și vă puteți organiza un circuit al mănăstirilor Voroneț, Sucevița și Humor, care vă vor uimi cu siguranță prin arhitectură și artă. Sejurul poate fi înfrumusețat cu o plimbare cu telescaunul până la cota 1300 m sau chiar cu o promenadă prin parcul cu veverițe.

Să nu mai amintim de minunatul MARAMUREȘ! Această zonă îmbină armonios modernul cu tradiționalul prin arhitectura clădirilor și peisajele neschimbate de sute și mii de ani. Aici vă puteți planifica o vizită a Mănăstirii Bârsana sau a Cimitirului Vesel și chiar o plimbare către Cascada Cailor.

Și cum un concediu la munte va fi mereu binevenit, o excursie în PREDEAL ar fi ca o binecuvântare! În Predeal vă puteți relaxa privind peisajele munților Postavaru, Bucegi și Piatra Crailor. De asemenea, odată ajunși aici, trebuie să vă dedicați o zi plimbărilor. Puteți vizita râvnitul Castel Bran, Castelul Peleș și Cetatea Râșnov. Sună minunat, nu?!

Cu toate acestea, în topul locațiilor preferate de turiști se află orașul CONSTANȚA, mai precis STAȚIUNEA MAMAIA, unde vă puteți petrece weekendul sub razele Soarelui. După o zi de plajă și bălăceală în mare, “Satul de Vacanță” este următoarea atracție a turiștilor veniți, deoarece se pot distra încercând zecile de carusele ce se află aici!

Cam acesta este topul destinațiilor preferate de turiștii ce își planifică o excursie de 1 Mai. Cert este că oriunde v-ați afla, distracția va fi dusă până la cote maxime!

Marina Nadoleanu

Citeşte şi articolul: Motive serioase pentru a citi în fiecare zi

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.