Misterele Galaţilor – Povestiri aproape adevărate, de Ziua Mondială a Scriitorilor

Misterele Galaţilor – Povestiri aproape adevărate, de Ziua Mondială a Scriitorilor

155
3
DISTRIBUIȚI

Centrul Cultural “Dunărea de Jos” vă invită la un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Scriitorilor – vineri, 3 martie, ora 12:00, la sediul din str. Domnească nr. 61.

În Salonul Artelor, de la mansardă, doamna Violeta Ionescu – jurnalist, editor şi scriitor – lansează cea mai recentă carte: “Misterele Galaţilor – Povestiri aproape adevărate”.

Volumul său de debut – “Legendele nu se scufundă” – a fost publicat de Editura “Ion Creangă” din Bucureşti, în 1990. Au urmat şi alte titluri, atât poezie, cât şi proză, cum ar fi: “Vulnerabila uitare”, “Du-mă cu tine la capătul lumii. Jurnal de bord cu Ana Maria Zaharescu şi Mihai Cosmin Popescu”, “Biserica Vovidenia Galaţi”(co-autor), “Diocleţian, Fiul lui Jupiter”, “Un pilot subtil – pictorul Ion Ţarălungă, in memoriam” etc.

Scriitura ei aparte şi-a adjudecat premii literare, pentru poezie şi pentru proză, la Târgu Jiu, Galaţi, Piteşti, Curtea de Argeş, iar în Bucureşti Violeta Ionescu a fost răsplătită pentru activitatea sa publicistică de către Uniunea Ziariştilor, cu brevetul Ordinul Ziariştilor, clasa a III-a.
Vă aşteptăm, să onorăm împreună acest moment special din viaţa unei doamne care şi-a dedicat întreaga carieră cuvântului scris.

Sursa: Facebook

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.