Mitul vinului din pastile – realitate sau nu?

0
Mitul vinului din pastile - realitate sau nu?

Suntem absolut convinși că nu există cineva care să nu fi auzit o persoană vreodată spunând “Cunosc eu pe cineva care a văzut la altcineva cum se fabrică vinul: se amestecă în apă un pumn de pastile și VOILA!!! S-a făcut vinul”.

La fel de celebru este și bancul cu evreul care, pe patul de moarte își adună fii lângă el și le spune cu vocea tremurândă: “Dragii mei, să știți că vinul se mai face și din struguri”…
Totuși, revenind la realitate, colectivul Crama lu’ Bachus asigură pe fiecare că această teorie rămâne doar o legendă.

Am stat de vorbă cu ingineri agronomi și experți în chimie, care au reușit să ne edifice și să ne demonstreze că, încă, în chimie nu există nicio substanță (fie ea în formă solidă, lichidă sau gazoasă), care să conțină tot ce înseamnă vin: gust, aromă, alcool, tanin, culoare, zahăr, vitamine.

Există într-adevăr coloranți și esențe, dar niciodată din acestea nu va ieși vin, ci doar o “băutură” cu aspect de vin. Din nefericire, unii “comercianți” se folosesc de necunoașterea clienților finali, aceștia ajungând păcăliți.

Noi vă recomandăm, indiferent de cantitatea achiziționată sau evenimentul pentru care se folosește vinul, acesta să fie cumpărat de la producători certificați sau de la magazine de specialitate, unde vinul este controlat tot timpul prin analize.

Pentru mult mai multe informații, vă suntem la dispoziție la Crama lu’ Bachus zilnic. Programul magazinului este: luni-vineri 09:00 -18:00; sâmbătă 09:00 – 14:00; duminică 09:00 – 13:00.
Pentru orice alte detalii și informații despre vinuri, combinații de gusturi sau doar pentru a servi un pahar de vin zilnic, vă așteptăm cu drag la Crama lu’ Bachus situată în Micro 19, str. Zidarilor nr. 2, vizavi de Capătul Troleibuzului.

Vezi și articolul: Top 10 cofetării din Galați pe care trebuie să le încerci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.