De ce să alegi piese de mobilier şi accesorii din fibre naturale?

2
mobilier-si-accesorii-din-fibre-naturale

Sigur îţi doreşti mai multă natură în casa ta, fie că este vorba despre mobilier, fie că este vorba despre accesorii.
Acum este momentul să începi prin alegerea obiectelor din fibre naturale!

Decorarea casei îţi oferă prilejul de a te transforma într-un artist. Culorile pe care le vei alege, stilul în care vei amenaja locuinţa şi ambianţa pe care o vei crea cu ajutorul decoraţiunilor trebuie să vorbească despre tine şi pasiunile tale.

Tu esti creatorul atmosferei în care îţi vei petrece următorii ani, aşa că trebuie să înveţi, cu ocazia aceasta, să te încrezi în inspiraţia şi instinctele tale. Ele te vor indruma în direcţia potrivită, dar nu uita să ţii cont şi de aspectele practice, precum funcţia încăperii şi spaţiul disponibil. 

Ne înconjurăm de obiecte care, în scurt timp, își pierd frumusețea sau utilitatea pentru care au fost achiziționate. Și astfel, în casele noastre, ajung din ce în ce mai multe produse sintetice, plastice și foarte puțin estetice.

Poți înlocui accesoriile și mobilierul sintetic din casă cu unele realizate manual, din fibre naturale, fără tratamente chimice, inspirate din natură și potrivite unui stil de viață modern.

Mai jos găseşti câteva argumente care ar putea să te convingă să alegi fibrele naturale în locul celor sintetice. Chiar și atunci când îți cauți mobilă pentru acasă:
  1. Fibrele naturale provin de la plante. Bumbacul, inul, bambusul, iuta, frunzele de palmier sau zambila de apă sunt doar câteva exemple de plante din care pot fi obținute fibrele naturale. Ele cresc natural sau în plantații, cu intervenție minimă din partea oamenilor, ceea ce le diferențiază de alte plantații intensive.
  2. Fibre naturale care provin de la bambus sau de la frunzele de palmier sunt produse hipoalergenice. Adică nu cauzează alergii!
  3. Procesarea fibrelor naturale este, în cele mai multe cazuri, manuală și nu implică substanțe chimice sau toxice.
  4. Fibrele naturale sunt perfecte pentru un stil de viață sustenabil. Cu toții ne dorim să trăim cât mai sănătos și să protejăm mediul înconjurător. Astfel, utilizarea fibrelor naturale în decorațiuni sau pentru realizarea mobilierului este o cale prin care putem fi mai responsabili cu natura. Fibrele naturale sunt biodegradabile și chiar mai ușor de reciclat.
  5. Toate produsele NaturaLiving sunt realizate manual, din fibre naturale. Deci procesarea acestora nu se face mecanic, ci numai manual, urmându-se și astăzi aceleași procese ca în urmă cu zeci sau chiar sute de ani.

Și nu uita de designul insular unic al produselor realizate din fibre naturale, o sursă de inspirație care poate aduce mai multă armonie în fiecare colț al casei tale! Descoperă inspirația NaturaLiving pentru case moderne și un stil de viață sănătos!

Tu ce părere ai despre acest stil? Povesteşte-ne puţin despre viziunea ta!

Vezi şi Cele mai simple și de efect pregătiri pentru masa festivă

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.