Vinul “Moștenirea” – un omagiu pentru români – de la Vinuri de Măcin

0
Moștenirea de la Vinuri de Măcin

Vinul nostru are o mie de definiții, o mie de interpretări, o mie de arome. Pentru că el este înțeles diferit de fiecare persoană în parte, la fel ca o poveste. O poveste a Cramei Măcin. O poveste despre Moștenire.

„Am fost adesea întrebat cum a apărut ideea conceperii vinului Moștenirea. Ca iubitor și promotor al soiurilor autohtone românești, baza a fost întoarcerea la origini, redescoperirea soiurilor autohtone precum Feteasca Neagră și Băbeasca Neagră, soiuri care ne reprezintă ca popor, ca nație, soiuri pe care le-am primit și le vom lăsa moștenire”, spune Ionuț Gâdiuță, oenolog Vinuri de Măcin.

Am ales titlul de ”Moștenirea” pentru a marca și sosirea sărbătorilor de iarnă. Încă de la 1 Decembrie, Ziua Națională a României, oferim un omagiu pe care îl aducem după sufletul nostru, al românilor. Vinul Moștenirea este soluția perfectă de a fi savurat împreună cu mâncăruri pe bază de carne roșie și vânat.

Deși știm că cel mai bun vin este “vin acasă de sărbători”, Vinurile de Măcin îți sunt cel mai bun prieten lângă bucatele de Crăciun. Sărbătorește românește alături de un asamblaj din Fetească Neagră și Băbească Neagră! Moștenirea noastră este și a ta!

www.vinuridemacin.ro
www.vinul-mostenirea.ro

Citeşte şi articolul: Degustările de vinuri de înaltă calitate de la Crama Vinuri de Măcin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.