Moto & Salsa Party

0

Corazon Latino Romania, Hanul cu Flori si Independent Riders Romania va invita sambata 13 august incepand cu ora 10:00 la o petrecere maraton cu ștaif. Moto & Salsa Party – oameni faini cu spirit liber ce ne vom regasi alaturi de toti cei ce doresc sa petreaca in aer liber un sfarsit de saptamana in miez de august. Intrarea libera pentru participanti membri moto si latino, prietenilor si familiilor acestora !

Concerte live:
– A-Chord Bucuresti
– Creativ Rock Galati
– Omul din Sarmisegetuza
– Birjar Galati
– George Constatin
– Sprint.

DJ ANGEL (CUBA) – Latino!!! Ring de dans in aer liber! Buna dispozitie intretinuta de MC Profu’. Concursuri premiate cu weekend-uri la munte si cu multe alte premii fel de fel. O bogata oferta culinara cat si de ale lui Bahus… sa fie bineee – altfel spus mancare si bautura din plin la preturi accesibile – de bun simt. Gratarele incinse si berea rece vor fi nelipsite. Foc de tabara. Posibilitate de cazare la cort gratuita, in incinta locatiei, cu toalete, dusuri si paza. Cazare la hotel: camere duble 80 lei/noapte sau camere cu 4 paturi = 25 lei/pat.
PARCARE deosebit de generoasa in incinta locatiei: parcare zona moto pazita si monitorizata video; parcare zona auto pazita.
Intrarea libera pentru participanti membri moto si latino, prietenilor si familiile acestora!


INFO si rezervari: 0744.822.247 // 0729.210.222

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.