Mulțumiri din partea Asociației pentru Copii cu Dizabilități „Mă Bucur de Viață”

0

Asociația pentru Copii cu Dizabilități „Mă Bucur de Viață” din Galați s-a alăturat de la bun început efortului conjugat al societății civile românești pentru a sprijini sistemul medical din România cu materiale sanitare, de igienă personală și echipamente medicale, inițializând campania umanitară „Ajută și tu! Stop Covid-19!”, de la declararea pandemiei de Covid-19 în țara noastră, până-n în prezent, astfel încât Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, „Sf. Ioan” Galați și Spitalul Orășenesc Târgu Bujor au primit donații pentru protecția medicilor și a pacienților în valoare financiară totală de peste 15.000 lei.

Pe acestă cale, asociația dorește să aducă mulțumirile de rigoare pentru implicarea, solidaritatea și generozitatea următoarelor persoane, firme și asociații ori fundații care au răspuns afirmativ apelului umanitar, civic și filantropic:

 • Doamnelor Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, Asociația „Zi de BINE” București;
 • Doamnelor Alina Țiplea și Daniela Staicu, Asociația „Merci Charity Boutique” București;
 • Doamnelor Andreea Marin și Irina Olteanu, Fundația „Prețuiește Viața” București/Crucea Roșie Română;
 • Doamnei Emma Ștefan, artistă și Dj Radio ZU;
 • Domnului Ionuț Pricop și Doamnei Corina Carp, Asociația „Din Dor și Drag pentru Comunitate” Târgu Bujor;
 • Domnului Dan Jecan, Asociația „CERT Transilvania” Cluj-Napoca;
 • Doamnei Georgeta Iacov și domnilor Petru Iacov, Andrei Iacov, Ionuț Ghenuche, Radu Ulian și Lucian Suhani, Fundaţia Umanitară „Nord 2001/Sânge pentru România” Suceava;
 • Doamnei Alexandra Cojocaru, S.C. Iara Evenimente S.R.L. București;
 • Domnilor și doamnelor din boardul director al S.C. Șantierul Naval Damen Shipyards S.A. Galați; – Domnului sau doamnei donator anonim al Asociației pentru Copii cu Dizabilități „Mă Bucur de Viață” din Galați;
 • Domnilor și doamnelor administratoare și manager de pe platforma online viziere.ro.

  Asociaţia pentru Copii cu Dizabilităţi „Mă Bucur de Viaţă” din Galaţi le doreşte de asemenea sănătate tuturor celor care au contribuit material sau financiar la susținerea și succesul campaniei umanitare „Ajută și tu! Stop Covid-19!”, sprijinind în acest mod protejarea de infectare cu SARS-Cov-2 a personalului medical și a pacienților din cele două spitale gălățene.

Citește și: Ventilatoarele mecanice donate de Universitatea „Dunărea de Jos” Galați au fost puse în funcțiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.