Musicalul “Mamma Mia” – un cadou special de 8 martie

0
36
Musicalul Mamma Mia 8 martie

Musicalul „MAMMA MIA!”, desemnat „Spectacolul anului 2018”, revine la Galați cu un spectacol de excepție pe 8 Martie 2020!

Biletele pot fi achiziționate de AICI.

Biletele se găsesc în format fizic, pe hârtie, la Flanco Galați, Flanco Galați Shopping City și pe terminalele Selfpay. Online, puteti plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone, Orange, ramburs prin Fan Courier oriunde în țară sau pe site.

Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!”, în jurul lumii.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film, „Mamma Mia 2”.

Un spectacol în regia lui Răzvan Ioan Dincă.

Dirijor: Daniel Jinga. Scenograf decor: Aleksandar Denic, Petre Țalea. Scenograf costume: Eli Damanakis. Design lumini: Daniel Klinger. Design sunet: Andrew Johnson. Design video: Alexandru Boncea, Manuela Marcovici. Traducerea și adaptarea: Ernest Fazekas. Producător muzical: Vlad Vedeș.

Band: Răzvan Grigorescu, Ciprian Pop (chitară), Vlad Vedeș (bass), Alexandru Burcă, Mădălina Florescu, Alexandru Răileanu, Sorin Zlat (clapă), Robert Magheti (tobe), Claudiu Purcărin (percuție)

Musical interpretat live. Sunteți așteptați la spectacol!

Mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

Te-ar putea interesa și Ce se sărbătoreşte, de fapt, pe 8 Martie – semnificații şi celebrare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.