My Love – hitul care se va auzi în turneul național al lui Smiley

0
My Love - hitul care se va auzi în turneul național al lui Smiley

După filmări în deșert, la aproape 50 de grade Celsius, Smiley lansează My Love, hit care se va auzi și în turneul național Smiley Omul.

Smiley lansează My Love, hit care se va putea auzi și în turneul Smiley_Omul care va începe din 29 octombrie și pentru care încă se mai pot achiziționa bilete de aici. “Piesa My Love este ca o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, descrie Smiley piesa pe care a scris-o în Statele Unite ale Americii alături de compozitori care au făcut muzica pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana.

“Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-și amintească de persoana iubită”, spune Smiley despre My Love, o piesă banku, un stil muzical nou, ca un mix de reggae, dancehall și pop.

Videoclipul piesei este filmat în America de către Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Deșertul Californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței și iubirii. Deși este un loc deschis vizitatorilor și celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe bază unei aprobări și a compatibilității dintre artist cu opera sa și valorile pe care le reprezintă spațiul. După ce i-au studiat activitatea și muzica, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei “Acasă” și i-au primit cu bucurie pe Smiley și echipa sa pentru filmări.

“Filmările au durat o zi întreagă și pot să spun că mi-a fost cel mai cald din toată viața mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin desert, fără niciun pic de umbră și sub un soare puternic, am rezistat până la urmă și a ieșit un clip bun.”, povestește Smiley care a avut alături la filmările clipului un fotomodel exotic din Los Angeles.

My Love face parte dintr-o serie de piese pozitive în limba engleză pe care Smiley și-a propus să le lanseze în viitorul apropiat cu care speră să ajungă în viețile și playlisturile cât mai multor oameni din întreaga lume.
Astfel, Smiley pleacă cu My Love prin țară, iar noul hit va putea fi fredonat în cadrul concertelor din turneul național Smiley Omul pentru care încă se mai pot achiziționa bilete de aici.

29 octombrie, la Pitești, în orașul natal al lui Smiley
30 octombrie, la Sala Sporturilor la Buzău
5 noiembrie la Constanța, la CCS
6 noiembrie la Constanța, la CCS
7 noiembrie la Galați, la Sala Sporturilor
10 noiembrie la Ploiești, la CCS
11 noiembrie la Ploiești, la CCS
12 noiembrie la Brașov, la Sala Sporturilor
13 noiembrie la Târgu Mureș, la Sala Polivalentă
18 noiembrie la Cluj, la Sala Polivalentă
19 noiembrie la Timișoara, la Sala Sporturilor
20 noiembrie la Arad, la Sala Sporturilor Victoria
25 noiembrie la Craiova, la Sala Sporturilor
10 decembrie la Bacău, la Teatrul de Vară
11 decembrie la Botoșani, la Sala Polivalentă
12 decembrie la Iași, la Sala Polivalentă
21 decembrie la București, la Sala Polivalentă

Mai multe despre Smiley se pot gasi pe: www.smiley.ro, Youtube, Facebook și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.