Teatrul Național „Nae Leonard” susține proiectul „Integritate 2020”

0

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați susține proiectul „Integritate 2020”, derulat de Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și cu sprijinul financiar al Fundației Hanns Seidel România, proiect ce are ca obiectiv implicarea cetățenilor în lupta împotriva corupției.

Proiectul, început în august 2020, va fi derulat până în decembrie 2021 inclusiv și este adresat în special elevilor din clasele XI-XII ale liceelor cu profil de artă, studenților din cadrul facultăților de jurnalism, teatru/ film, angajaților din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, funcționarilor publici, membrilor cluburilor cu specific de arte vizuale etc.

O parte a proiectului constă într-un concurs de scurt metraje cu tematica „România fără corupție”, la care pot participa cetățenii din categoriile menționate, cu condiția să fi împlinit vârsta de 16 ani.

Videoclipul de promovare al proiectului „Integritate 2020” poate fi accesat aici: https://youtu.be/yUTCqIrTSSo .

Informații suplimentare referitoare la derularea proiectului, precum și materialele în format electronic, de promovare a acestuia, pot fi accesate la http://rofaracoruptie.ro/mass-media/galerie-video-rofaracoruptie/ .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.