Nicolae Bercaru a decis să schimbe ceva spre bine în România

1

Nicolae Bercaru este un antreprenor gălățean care a contribuit în ultimii ani cu fonduri pentru cazuri umanitare și a investit într-o spălătorie auto cu sistem de rezervare online, cu scopul de a oferi oamenilor „TIMP”.

Nicolae Bercaru – o personalitate puternică, care a reușit să crească și să se dezvolte continuu pentru a crea o lume mai frumoasă și mai bună

Nicolae Bercaru a deținut și posturi de conducere, fiind capabil să lucreze îndeaproape și să colaboreze cu echipele de rețea IT globale pentru proiectarea, configurarea și depanarea rețelelor media AV\IT; capabil să construiască/mențină relații puternice cu colegii, echipele de conducere, departamentele interne și oaspeții. Cu adevărat un profesionist orientat spre rezultate de succes, întotdeauna dispus și capabil să accepte noi provocări. Cu o vastă experiență în IT, cu peste 15 ani de experiență de lucru în serviciul telecomunicațiilor pe vase de croazieră, a decis să revină acasă în Romania și să investească într-o mică afacere care schimbă percepția asupra timpului consumat în stațiile de spălătorie auto. 

De ce a decis să schimbe ceva în România, chiar dacă putea rămâne undeva în altă țară

Argumentele pe care le aduce Nicolae Bercaru în favoarea alegerii de a investi timp, bani și emoții în România sunt:

  • De a dezvolta o afacere după principii economice și manageriale moderne;
  • Gradul de deschidere al economiei către investițiile străine sau reinvestirea veniturilor obținute în afară și reintroduse în circuitul economic românesc este unul înalt.
  • În contextul actual, după o revenire în urma crizei pandemice de COVID – 19, cu o rată a inflației instabile, cu un conflict armat în țara vecină, consideră vărsarea capitalului investițional în afaceri ce pot ajuta comunitatea un exemplu de curaj și recunoștință pentru economia țării;

Nu în ultimul rând, Nicolae Bercaru vrea să crească nivelul utilizării raționale a timpului, astfel afacerea care tocmai a lansat-o vine să aducă servicii performante mai aproape de oricare persoană într-un interval de timp clar și bine definit.

Exemplele și experiența obținută în activitatea sa din ultimii ani pun un mare accent pe consumul rațional al timpului. De fapt timpul  – este resursa ce nu poate fi stocată, nu poate fi achiziționată de la persoane terțe și nici nu poate fi regenerată după epuizare. Cu o astfel de viziune a dat startul acestei afaceri. De altfel, ar fi putut să continue proiectele existente cu mare ușurință, dar dorința de a fi util societății, de a ajuta comunitatea, de a împărtăși emoții și experiențe frumoase la determinat să lanseze această provocare.

Cunoștințele în IT îl ajută să gestioneze lucrurile de la distanță, să mențină un control și o bună organizare a lucrurilor la mii de km distanță. Perseverența este calitatea ce prevalează în activitatea ce o desfășoară. Mereu rămâne conectat la tot ce este nou, la pașii rapizi de evoluție a tehnologiilor și a dezvoltării domeniului cunoașterii.

Avem nevoie de mai mulți oameni ca Nicolae Bercaru! Tu ce părere ai?

Citește ultimele articole:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.