Câştigă bilete gratuite la comedia anului în Galaţi – Nişte animale –...

Câştigă bilete gratuite la comedia anului în Galaţi – Nişte animale – pe 28 martie

270
30
DISTRIBUIȚI

La Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi puteţi viziona pe 28 martie, la ora 19.00, piesa de teatru ” Nişte animale “, un spectacol de teatru după Ion Băieşu. Scenariul cuprinde trei piese convertite spre un registru fabulistic în care o dresoare, care întruchipează o formă de dictatură, îi tratează pe artiştii dintr-un teatru ca pe nişte animale.

În rolurile principale îi întâlnim pe Romică Ţociu, Ana Maria Mirică, Ada Palade şi pe Cornel Palade. Piesa este în regia lui Gheorghe Hibovski, scenariu şi scenografia aparţinându-i deasemenea. Coregrafia îi aparţine Marcelei Ţimiraş, decorul este realizat de Tudor Creţu, sunetul este asigurat de Daniel Stanciu şi de lumini se ocupă Marcel Tănase.

Preţul unui bilet este de 50 de lei. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online pe Startickets.ro, Bilete.ro, BLT.ro, Ticketstore.ro, Bilet.ro, Myticket.ro şi pe Eventim.ro.

__________________

Înscrie-te la CONCURS iar noi îţi oferim una dintre cele 2 invitaţii cadou la acest eveniment. Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi? 1. Lasă un comentariu la acest articol cu numele tău de pe facebook şi cuvântul „particip”; 2. Dă share articolului pe pagina ta de facebook.

Căştigătorii vor fi desemnaţi pe data de 27 martie prin intermediul randompick, urmand sa fie anuntati pe pagina noastra de facebook si notificati prin e-mail.

Câştigă şi biletele gratuite la piesa excepţională de teatru „Fă-mi loc!” sau la concertul Tudor Gheorghe

Sursă text: Monitorul de Galaţi

30 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.