Noi restricţii de trafic intră în vigoare de luni, 17 septembrie, la...

Noi restricţii de trafic intră în vigoare de luni, 17 septembrie, la ieșirea din oraș

85
0
DISTRIBUIȚI
Noi restricţii de trafic intră în vigoare de luni, 17 septembrie

Primăria municipiului Galați informează că luni, 17 septembrie, vor începe lucrările pentru etapa a doua din cadrul proiectului ”Resistematizare Str. Brăilei între Bd. Dunărea și intrarea în municipiul Galați – fost DN2 B Tirighina – tronson cuprins între km 130+600 – 131+505”. Circulația autoturismelor va fi restricționată pe parcursul acestor lucrări pe partea dreaptă a carosabilului (sensul de coborâre) de la ieșirea din oraș către Movileni – Șendreni.

Pe toată perioada lucrărilor vor fi indicatoare pentru semnalizarea redirijării circulației pe sensul care rămâne liber, iar echipaje ale Poliției Locale vor fi prezente pentru a asigura fluidizarea traficului rutier.

Prin acest proiect urmează să fie refăcut complet segmentul de la Nalba până la intrarea în oraș. Vor fi realizate două sensuri giratorii, unul la Nalba pentru a facilita accesul conducătorilor auto care merg spre Barboși sau pe Șoseaua de Centură spre Brăila. Al doilea sens giratoriu, cel de la intrarea în Galați, va fi redimensionat astfel încât să poată prelua traficul greu și să fie fluidizată circulația. Proiectul prevede inclusiv extinderea rețelei de iluminat public, refacerea trotuarului și realizarea unei piste pentru bicicliști.

S-ar putea să te intereseze şi articolul  Acum îți poți face programare online pentru eliberarea buletinului

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.