Noi spectacole în aer liber și surprize online la Teatrul „Gulliver”

0
53

După cum prea bine și-a obișnuit spectatorii, Teatrul de Păpuși „Gulliver” continuă seria proiectelor inedite cu noi spectacole în aer liber, dar și conținut online inovator. Astfel, în această săptămână, programul online realizat de Teatrul de Păpuși „Gulliver” include teatru de umbre, teatru cu siluete, noi aventuri ale lui Păcală din miniseria omonimă, ateliere de bucătărit cu copii și păpuși, precum și noi experimente științifice amuzante prin care cei mici pot înțelege fenomenele fizice prin intermediul unor demonstrații atractive și interactive, dar și dezvolta noi interese și abilități practice.
Prin abordarea noilor forme de exprimare teatrală, „Gulliver” urmărește facilitarea procesului artistic în raport cu publicului, prin oferirea unei experiențe de teatru cât mai diversificată și completă, adaptată, cu precădere la contextul actual. Programul din perioada 22 – 28 iunie al Teatrului „Gulliver” se conturează după cum urmează:

Luni, ora 20:00 – ONLINE: Teatru de umbre – povestea „Cei trei purceluși”
Marti, ora 20:00, ONLINE:
– Teatru cu siluete – povestea „Pasărea iubirii”
– Experimente amuzante cu Științologul Atomix și Asistenta Mirulix
– Noi secrete magice cu Magicianul Aureliano
Miercuri, ora 20:00, ONLINE:
– Atelier de bucătărit cu Sărățel și Teo
Joi, ora 20:00, ONLINE:
– Teatru cu siluete – povestea „Barca fermecată”
– Experimente amuzante cu Științologul Atomix și Asistenta Mirulix
– Noi secrete magice cu Magicianul Aureliano
Vineri, ora 20:00, ONLINE: Aventurile lui Păcală
DUMINICĂ, ora 10:30 – Punguța cu doi bani – SPECTACOL ÎN AER LIBER

Întreg conținutul online realizat de către Teatrul de Păpuși „Gulliver”, în colaborare cu Școala de Film și Televiziune Galați, este disponibil pentru vizionare, în mod gratuit, pe pagina de Facebook. Spectacolele în aer liber au loc în curtea interioară a Teatrului „Dramatic”, în cadrul scenei special amenajată în acest sens și adaptată la condițiile impuse de legislația în vigoare, asigurând tuturor celor prezenți măsurile de siguranță corespunzătoare.

Biletele pentru spectacolul „Punguța cu doi bani” pot fi achiziționate online sau de la sediul Teatrului, înainte de începerea spectacolului. Prețul biletelor pentru spectacol este de 12 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți.

Citește și: Teroare în Galați – un joc contra cronometru în orașul tău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.