Noile case de marcat și tot ce trebuie să știi despre ele

0
Noile case de marcat și tot ce trebuie să știi despre ele

Din vara anului 2018, companiile vor fi obligate să folosească exclusiv, case de marcat cu jurnal electronic, cele cu jurnal tipărit urmând să fie interzise pe piață.

Astfel, firmele în cauza vor fi obligate să transmită Fiscului, lunar, anumite date cum ar fi cele din bonul fiscal sau informații referitoare la pornirea/oprirea aparatului de marcat electronic fiscal.

Pentru a fi posibilă pregătirea din timp a obligației firmelor de a folosi exclusiv case de marcat cu jurnal electronic, Guvernul a stabilit recent cerințele tehnice pe care aceste aparate vor trebuie să le îndeplinească pentru a fi autorizate.

Potrivit ultimelor modificări privind calendarul înlocuirii caselor de marcat cu jurnal tipărit, cu casele de marcat cu jurnal electronic, de la 1 Iunie 2018, marii contribuabili și contribuabilii mijlocii vor trebui să folosească numai aparate de marcat cu jurnal electronic, iar de la 1 August 2018, obligația se va aplica și contribuabililor mici.

Lion Finance Consulting, o firmă renumită în Galati în ceea ce privește comercializarea caselor de marcat, cât și asigurarea celorlalte servicii necesare funcționării acestora, vă stă la dispoziție în vederea oferirii tuturor informațiilor necesare despre noile casele de marcat cu jurnal electronic!

O altă noutate care facilitează lunga durată a caselor de marcat este aceea că Lion Finance Consulting repară aceste aparate, reducând costul unei noi achiziții.

Casele de marcat pe care firma Lion le comercializează efectuează absolut toate operațiile economice, având o tehnologie avansată ce vă permite legătura cu serverele ANAF și vor înregistra datele în timp real, chiar dacă nu vor fi conectate la internet.

Vă așteptãm la sediul nostru din Galați, Strada Domnească Nr.9, Bloc P3, Ap 1 ( aleea cu tei, zona P-urilor, între “Nespălata” și Elice).
De asemenea ne puteți contacta și la numărul de telefon 0749 260 789 sau puteți accesa site-ul nostru www.BONURIFISCALE.ro

Află care este Singura spălătorie din Galați care te scapă de statul la coadă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.