APAN Automobile lansează cele mai noi modele Audi: Q8 și Noul A6

0
375

Q8 și Noul A6, cele mai noi modele Audi au fost lansate joi 25 și vineri 26 octombrie la Galați de către APAN Automobile în cadrul unui eveniment exclusivist de tip ROADSHOW.

Invitații au sosit în showroom în cele două zile și s-au bucurat de o lansare propriu-zisă cu dezvelirea vedetei, Audi Q8.

Mihai Beldie, pilot și campion la Campionatul Național de Raliuri, însoțit de co-pilotul Severina Beldie, au prezentat pachetul generos de tehnologii inovatoare, ale modelor de talie mare Q8 și A6, care materializează din nou sloganul “Vorsprung durch Technik” (Progres prin tehnologie), oferind clienţilor valoare ridicată. Aceștia au explicat invitaților cum Audi Q8 interpretează limbajul de design al mărcii în propria sa manieră, îmbinând caracteristicile specifice unui coupe de lux cu patru uși, cu cele ale unui SUV de talie mare și, totodată, cum reflectă trăsăturile inconfundabile ale unei reale legende a mărcii Audi: primul modelul quattro.

Lansarea celor două modele a culminat cu urcarea la volan a invitaților, nu doar pentru a admira detaliile subliniate de Audi asupra designului interior ci pentru a se bucura de un ROADSHOW în spectaculosul peisaj de dincolo de Dunăre, până în localitatea Macin. Cu toții au testat suspensia pneumatică a Q8-ului sportiv din off-road, caruia, în setarea standard, diferenţialul blocabil central, pur mecanic, transferă cuplul la puntea din faţă şi la cea din spate în raport 40:60.

Destinația caravanei a fost Crama Dobrogeană din Măcin, până unde șoferii au testat sistemele de asistenţă la ambele modele care îi ajută în variate situaţii şi le fac mai plăcut și sigur condusul, atât la manevrele de parcare, testate în oraş, cât şi la drum lung, fie zi sau noapte.

APAN Automobile, dealer și service autorizat Audi, vă stă la dispoziție pentru a testa și dumneavoastră noile tehnologii Audi, în showroomul situat în Galati, Str.Brailei, nr.269, telefon 0236 440 001.

Citește și: 8 ore peste program pentru o cauză bună – înscriea proiectelor până la 1 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.