Nostalgii de toamnă la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”

0

Sâmbătă, 24 octombrie, începând cu ora 18:00, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați a programat spectacolul Nostalgii de toamnă, un recital vocal-instrumental susținut de pianistul Ciprian Oloi și de soliștii Ana Băcanu (soprană), Lăcrămioara Crihană (mezzosoprană), Florentina Soare (mezzosoprană) și Constantin Lupu (bariton).

Programul va cuprinde arii și duete din din opere de Wolfgang Amadeus Mozart, Gioacchino Rossini, Pietro Mascagni, Francesco Cilea, Georges Bizet, Ciprian Porumbescu și alte miniaturi pianistice.

Duminică, 25 octombrie, de la ora 18:00, vă propunem să nu ne mai grăbim și să stăm puțin de vorbă ca în vremurile tihnite de demult, savurând pe îndelete poveștile personajelor imaginate descenaristul și regizorul Octavian Jighirgiu în spectacolul de revistă Amor cu parfum de altădată: „Păţaniile protagoniştilor, asezonate cu sonorităţi din perioada interbelică şi îmbrăcate în haine vintage, redeschid pentru un ceas şi jumătate o fereastră spre aroma trecutului. Umorul, filtrat prin culori sepia, completează – alături de dansurile specifice perioadei – tabloul unei epoci cu un parfum aparte”.

În spectacol, alături de orchestra de revistă condusă dedirijorul Nicolae Mantu și de baletul teatrului excepțional în coregrafia imaginată de Edi Stancu, îi veți putea urmări pe soliștii și actorii: Andrei Ardeleanu, Paul Buța, Viorica Mărăndici, Alexandru Tatu, Florentina Andronic, Mariana Pisică, Cristina Vasopol, Cristina Isabela Ionașcu,  Mihail Anton,  Valentin Vasopol.

Spectacolele se va desfășura în sala de spectacole a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”, cu respectarea normelor în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV2. Prețul pentru spectacolele din weekend-ul 24-25 octombrie este de 32,4 lei (preț întreg) și 21,6 lei (preț redus pentru elevi, studenți și pensionari). Biletele pot fi achiziționate de la casieria Teatrului (0236.465.599), în intervalul orar afișat site-ul instituției sau pe pagina de Facebook a acesteia, sau online, accesând link-ul www.blt.ro/spectacole-galati.

Te-ar putea interesa și: Teatrul Național „Nae Leonard” susține proiectul „Integritate 2020”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.