Un nou centru comercial va readuce la viață Complexul din Ţiglina 1

0
Un nou centru comercial va readuce la viață Complexul din Ţiglina 1

Complexul comercial Ţiglina 1 îşi va schimba faţa până în 2019, în prezent aflându-se într-o stare avansată de degradare.

Proprietarul celei mai importante părţi din complex, SC Romarta SA, a decis să modernizeze și să extindă pe verticală actualul spaţiu pe care îl deţine, dezvoltând un nou centru comercial. În acest sens, SC Romarta SA, controlată de fondul de investiţii Broadhurst, A LANSAT O Selecţie de oferte pentru continuarea lucrărilor de construire pentru Centru Comercial Ţiglina, Galaţi, 2S+P+1E+1ETH.

Vor fi executate lucrări de construcţii, instalaţii, amenajări interioare şi exterioare. ”Investiţia vizează următoarele capitole de lucrări, conform proiect:

  • structura de rezistenţă – nivelurile supraterane;
  • compartimentare functională şi finisaje interioare;
  • faţade şi amenajări exterioare;
  • instalaţii interioare sanitare;
  • instalaţii termice şi ventilaţii;
  • instalaţii electrice curenţi tari şi curenţi slabi”, se arată în anunţul de selecţie a firmei ce va efectua lucrările de construcţie.

Lucrările se propun a fi demarate în luna octombrie 2018 şi se doresc a fi finalizate până în decembrie 2019. Romarta SA a depus încă din luna martie a acestui an documentaţia privind obţinerea acordului de mediu pentru lucrările ce vor fi executate în Ţiglina 1.

Sursa: www.monitoruldegalati.ro

Citeşte şi articolul: Centrul de Servicii Sociale și Căminului pentru Vârstnici din Galați vor fi reabilitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.