NOU LA EPSILON! Terapia CooLifting – unică în Galați și Brăila

NOU LA EPSILON! Terapia CooLifting – unică în Galați și Brăila

191
0
DISTRIBUIȚI
NOU LA EPSILON! Terapia CooLifting - unică în Galați și Brăila

Tratamentele CooLifting, aduse în premieră în zona Galați-Brăila de Epsilon Galați, deschid un nou viitor pentru rejuvenarea facială, luptă rapid și eficient împotriva cicatricilor post-acneice, a petelor solare, a rozaceei, a porilor dilatați.

Rezultate uimitoare se obțin acum prin terapii combinate, iar CooLifting este un astfel de tratament. Este cea mai simplă, eficientă și rapidă terapie de rejuvenare facială: în doar 5 minute chipul se schimbă spectaculos! În plus, este rapidă, non-invazivă, lipsită de orice disconfort pentru pacient și nu necesită perioadă de recuperare.

Pistolul de tratament The Beauty Gun de la CooLifting pulverizează asupra țesuturilor faciale un puternic flux de CO2 la o temperatură foarte scăzută și o presiune ridicată, combinat cu o concentrație extrem de mare de compuși activi atomizați.

Efectele pot fi vizibile după o singură sesiune de 5 minute, iar recomandarea de 5-8 sesiuni poate avea ca efect ștergerea urmelor a 10 ani. Astfel, tratamentul cu CooLifting generează un dublu efect. Cel imediat, de lifting, vizibil după o singură ședință de doar 5 minute (Tratamentul Red Carpet), cu netezirea pielii, sporirea luminozității, reechilibrarea tonusului pielii, eliminarea ridurilor superficiale și reducerea ridurilor profunde și cel de durată (Terapia Celebrităților), de reîntinerire, rezultat ca urmare a stimulării activității celulare la nivelul dermului, cu îmbunătățirea texturii și a calității pielii.

CooLifting este un tratament unic în zona Galați Brăila, de beneficiile căruia vă puteți bucura doar la Epsilon Galați!

Facebook: Epsilon Galați
Tel.: 0753 774 566

Află cum să citești un om după gesturi – Tu știi limbajul non-verbal?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.