Nou în Galați!! Black Pizza – o nouă modă culinară cu sortimente delicioase

0
583
Nou în Galați!! Black Pizza - o nouă modă culinară cu sortimente delicioase

În ultimii ani, o nouă modă culinară îşi face loc în marile oraşe ale lumii: mâncarea neagră. După little black dress, simbol al eleganţei şi rafinamentului vestimentar feminin sau impunătorul costum negru masculin, iată că chefii răspund cerinţelor clienţilor introducând în meniurile marilor restaurante ale lumii, reţete în care negrul predomină. Pastele negre, black pizza, îngheţata sau chiar limonada de culoare închisă, sunt solicitate tot mai mult de clienţi. Nutriţioniştii recomandă astfel de produse ale căror culori sunt realizate cu ingrediente naturale precum cărbunele vegetal sau cerneală de sepie.

Beneficiile cărbunelui vegetal sunt cunoscute în medicină, datorită capacităţilor sale de absorbţie a substanţelor toxice din organism. Prin porii din structura cărbunelui, chimicalele şi toxinele din organismul uman sunt captate, împiedicându-le să fie resorbite de acesta. Digestia este stimulată, împiedicând reacţiile alergice şi carenţele sistemului imunitar, iar funcţia mentală şi starea de bine sunt îmbunătăţite. Chiar mahmureala după o noapte dedicată lui Bachus este ameliorată prin consumul de cărbune vegetal. Nu sunt contraindicaţii, restricţii fiind doar pentru femeile însărcinate sau cele care alăptează.

Mâncarea neagră câştigă se pare tot mai mulţi adepţi. Acestui nou tip de mâncare i-au fost deja dedicate festivaluri culinare: în 2018 Budapesta şi Berlinul au găzduit astfel de festivaluri iar la începutul acestui an, Tel Aviv-ul a celebrat mâncarea neagră printr-un amplu festival gastronomic.

Black Pizza îşi propune să ofere gălăţenilor posibilitatea de a savura această nouă modă culinară prin sortimentele variate de pizza pe care le promovează: Margherita, Prosciutto Funghi, Capriciosa, 4 Stagioni, Diavola, Con Carne, Vegetariana, Fantezia, etc. Aroma specifică este dată de coacerea la cuptorul cu lemne ce ne aminteşte de gustul de odinioară a preparatelor realizate cu dragoste în casă, de bunicile noastre.

Pentru iubitorii de dulce, Cheesecake pizza cu brânză dulce, Kiwi, arome şi rodii este o opţiune plină de savoare şi răsfăţ. Sperăm că v-am făcut poftă şi v-am convins să încercaţi produsele noastre, atât cele tradiţionale cu blat alb cât şi cele speciale cu blat negru, toate cu ingrediente proaspete şi calitative, coapte pe vatra de foc cu lemne.

Vă aşteptăm să comandaţi la telefon 0752416024. Livrare rapidă!

Vezi și articolul: Pizza Fest. Vibe culinar stradal, 7-9 iunie, Grădina Publică Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.