Test drive cu noul Volkswagen Touareg la APAN Automobile

0
110

Luna noiembrie a început promițător pentru cei dornici de aventură off-road care s-au bucurat de un eveniment spectaculos marca APAN Automobile, dealer și service autorizat Volkswagen.
Astfel, pe 1 și 2 noiembrie 2018 a avut loc la showroomul situat în Sos.Dig Brăila-Galați, km 4, cel mai mare eveniment de test-drive în care au fost implicate 11 Volkswagen Touareg. Clienții invitați au urcat la volanul acestora și s-au bucurat de un traseu de aproximativ trei ore, timp în care au testat sistemele de asistență, care au ajutat autoturismul sa treaca cu brio de toate obstacolele de pe traseu și să ofere o experiență extraordinară tuturor.

Campionii naționali Cupa Diesel la Campionatul Național de Viteză în Coastă, au fost alături de noi și la acest eveniment, ca instructori-piloți și au condus caravana de 11 Volkswagen Touareg în peisajul fermecător al Județului Galați, în Lunca Inferioară a Dunării. Invitații pasionați de tehnologie, au putut să descopere pe traseul ce a cuprins atât panorama urbană cât și cea interurbană sistemele multimedia, de care Noul Touareg dispune, care se contopesc într-un singur ”centru de comandă” futurist: ecranul tactil TFT color enorm (15 inch) creează pentru prima dată o singură unitate vizuală cu planșa de bord Digital Cockpit de 12.3 inch, ambele aflându-se în spatele ecranului din sticlă curbată.

Toti cei care au participat la evenimentul de test-drive cu Noul Touareg, au ramas impresionati de modelul Volkswagen care emană suveranitate: de la grila marcantă a radiatorului, la liniile marcante de profil și până la difuzorul sportiv și totodată elegant.

APAN Automobile vă așteaptă în showroomul situat în Sos.Dig Brăila-Galați, km 4, pentru a cere oferte de la consilierii noștri de vânzări și service.

Citeste si APAN Automobile lansează cele mai noi modele Audi: Q8 și Noul A6

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.