Nunta de vis este aproape? Iată câteva modalități de a economisi bani

0
Nunta modalități de a economisi bani

Florile pentru nuntă – modalități de a economisi bani 
Nunta este cel mai așteptat eveniment din viața oricărui cuplu de îndrăgostiți. Tocmai din acest motiv totul trebuie să fie impecabil în ziua cea mare, exact așa cum ați visat. Dar pentru că socoteala de acasă nu se potrivește întotdeauna cu cea din târg, există posibilitatea ca bugetul vostru să fie ușor (sau mai puternic) zdruncinat de cheltuielile necesare organizării unei petreceri de asemenea importantă.

Așa că dacă vreți să economisiți câțiva bani, avem câteva sfaturi prin care o puteți face când alegeți florile:

1. Alegeți modele de aranjamente florale la baza mesei: aranjamentele pe suporturi înalte au nevoie de mai mult volum, implicit mai multe flori.
Înlocuiți cu: recipiente mici cu flori alături de alte decorațiuni.
2. Optați pentru minimalism și simplitate: aranjamentele sofisticate implică în primul rând mai multă muncă, iar acest aspect va fi reflectat și în preț.
Înlocuiți cu: aranjamente de masă simple, cum sunt florile în vază.
3. Nu alegeți flori care sunt în extrasezon: bujorii în august sau în septembrie nu sunt cea mai bună alegere dacă doriți să economisiți.
Înlocuiți cu: florile de sezon accesibile.

UNDE SĂ NU FACEȚI ECONOMIE ?

» Buchetul de mireasă: completează și definește ținuta miresei, care, vreți sau nu dragi viitori miri, este centrul atenției oricărei nunți.
» Aranjamentele de la restaurant – fără îndoială, florile sunt cele mai importante elemente de decor. Acestea pot transforma cu totul aspectul și atmosfera oricărui spațiu sau oricărei încăperi.

UNDE PUTEȚI ECONOMISI?

» Aranjamentele de la biserică sau cununie civilă: dacă acestea au loc în aceeași zi cu petrecerea, vă recomandăm să fie concentrate în același loc sau să refolosiți aranjamentele pentru decorarea restaurantului (ex. masa mirilor, intrarea în restaurant etc.).
» Accesoriile pentru invitați: suntem convinși că fiecare oaspete este important, însă nu este obligatoriu să comandați accesorii florale pentru toți. Suntem siguri că nu se vor supăra, iar darul va rămâne neschimbat.

Nunta modalități de a economisi bani

Ana Tonegaru – Pastel Flowers
Email: invitatielafericire@gmail.com
Facebook, Instagram: pastel.flowers.events

Te-ar putea interesa și Nunta tematică și tot ce trebuie să știți despre planificarea ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.