O asemenea iubire – PREMIERA lunii la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” Galaţi

O asemenea iubire – PREMIERA lunii la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” Galaţi

347
0
DISTRIBUIȚI
O asemenea iubire - premieră - Teatrul Dramatic Galaţi

Teatrul Dramatic “Fani Tardini” lansează în acest weekend, premiera cu numărul 5!!! Este vorba de producția regizorului Radu Nichifor: O asemenea iubire de Pavel Kohout (traducerea – N. Popovici). Spectacolul poate fi un fel de remember pentru cei care au văzut varianta acestui text, montat în urmă cu aproape 50 de ani pe scena gălățeană. Titlul spectacolului de-atunci era OMUL ÎN TOGĂ (data premierei – 23.02.1969).

Întâlnirea la care sunt invitați spectatorii gălățeni în acest sfârșit de săptămână va sta sub semnul distinctiv al IUBIRII dar, mai ales, al EFECTULUI DĂUNĂTOR AL LIPSEI DE CURAJ ȘI AL COPLEȘITOARELOR PREJUDECĂȚI! Plasată de autor în perioada când morala comunistă dicta comportamente, sensuri de viață, contorsiuni de destine și resemnări răscolitoare, O ASEMENEA IUBIRE devine povestea unor oameni care se confruntă cu propriile frici, cu mentalitățile care le sufocă viața, dar, mai ales, iubirea!

Spectacolul vorbește despre ideea că, uneori, să păstrezi, doare mai rău decât să renunți! Povestea este despre IUBIREA peste care nu se așează praful NICIODATĂ!

Desfășurarea de farmec și talent tânăr a trupei teatrului nostru, va fi completată de experiența și abilitățile de actor versatil ale invitatutului special, VALENTIN TERENTE (actor al Teatrului “Maria Filotti” Brăila). Așadar, spectatorii sunt invitați să intre în atmosfera unui spectacol delicat, pe-alocuri tăios, dar plin cu toată încărcătura emoțională pe care doar o poveste despre un subiect etern poate s-o spună! Căci – nu-i așa?! – cine poate sta în calea împlinirii viselor noastre? Rigorile unor prejudăcți sau lipsa acută de curaj?

Primele reprezentații: 02.06.2018, ora 19.00; 03.06.2018, ora 19.00

Programul casieriei: Luni, marți, miercuri 11.00-19.00; Joi, vineri 10.00-16.00 şi 17.00-19.00; Sâmbătă, duminică 10-13 şi 17-19. Puteți achiziționa bilete și online, de pe www.fanitardini.ro.

S-ar putea să te intereseze şi articolul  „Antropocen”, expoziție personală de fotografie – Cosmin Atanasiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.