“O familie trăsnită”, în Grădina de vară a Teatrului „Nae Leonard”

“O familie trăsnită”, în Grădina de vară a Teatrului „Nae Leonard”

39
0
DISTRIBUIȚI
O familie trăsnită, în Grădina de vară a Teatrului „Nae Leonard”

“O familie trăsnită”, o comedie pentru toate vârstele, o poveste care se întâmplă în vacanţă, la mare, în căldura verii, când raţiunea se odihneşte, iar simţurile pulsează, dornice de aventură.
Pentru că vremea frumoasă aduce aminte de vacanță, sâmbătă, 22 iunie 2019, la ora 20:00, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” vă invită în Grădina de vară „Leonard” să vizionați spectacolul “O familie trăsnită”.

Victor Zaharia, regizorul spectacolului, a descoperit în textul lui George Mihalache „o structură şi un ritm de vodevil autentic, pe un calapod al comediei dell’arte, cu o listă de personaje compusă din cupluri de îndrăgostiţi, personaje ciudate și servitori agili. Demersul artistic a constat în a adapta şi reinterpreta scenariul în stilul şi viteza comediei americane de la mijlocul secolului al XX-lea și de asemenea, de a dobândi exactitatea și precizia necesare pentru realizarea efectelor comice.

În distributie vor evolua artiștii deja consacrați ai teatrului: Mariana Pisică, Adina Lazăr, Ionuț Negrișanu, Paul Buța, Viorica Mărăndici, Mitică Belciugan, Cristina Vasopol, Mihail Anton.

Sursa: Facebook

Te-ar putea interesa și: În iunie la Dramatic plătești mai puțin. Profită de promoțiile lunii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.