”O familie trăsnită” la Teatrul Național ”Nae Leonard”

0

Duminică, pe 20 iunie a.c., de la ora 20:00, revedeți „o comedie pentru toate vârstele, o poveste care se întâmplă în vacanţă, la mare, în căldura verii, când raţiunea se odihneşte, iar simţurile pulsează, dornice de aventură”: O familie trăsnită.

Victor Zaharia, regizorul spectacolului, a descoperit în textul lui George Mihalache „o structură şi un ritm de vodevil autentic, pe un calapod al comediei dell’arte, cu o listă de personaje compusă din cupluri de îndrăgostiţi, personaje ciudate și servitori agili. Demersul artistic a constat în a adapta şi reinterpreta scenariul în stilul şi viteza comediei americane de la mijlocul secolului al XX-lea și de asemenea, de a dobândi exactitatea și precizia necesare pentru realizarea efectelor comice.

În distribuție vor evolua artiștii deja consacrați ai teatrului: Mariana Pisică (Mariana, soția), Anton Mihail (Mișu Georgescu, soțul), Adina Lazăr (Nuțica, servitoarea), Andrei Ardeleanu (Fănică Vârtej, asistentul), Paul Buța (Vasila Viva Villa, bucătar), Alexandru Tatu (George Miclescu Săbăoan, pictorul), Viorica Mărăndici (Aglaie, mătușa), Cristina Vasopol (Lidia, prietena Marianei).

Muzica este semnată de Eugen Dan Drăgoi, iar regia de Victor Zaharia. Scenografia este asigurată de Rodica Gherghinoiu, iar de mișcarea scenică s-a ocupat Florentina Ștefan.

Prețul întreg al biletelor pentru aceste spectacole este de 21,0 lei, iar prețul redus pentru elevi, studenți și pensionari este de 10,8 lei. Biletele pot fi achiziționate online accesând link-ul www.blt.ro/spectacole-galati sau de la casieria de bilete a Teatrului (0236.465.599) în intervalul orar afișat pe site-ul instituției, www.naeleonard.ro .

Citește ultimele articole:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.