12 februarie – o nouă sesiune ECDL de examinare a competențelor digitale

0

Ai competente digitale dar nu deții o diplomă? Centrul de Consultanţă şi Studii Europene organizează, în data de 12 februarie (marți), la ora 9:00, sesiuni de examinare ECDL.
Persoanele interesate sunt rugate să se înscrie până la data de 11 februarie (inclusiv, maxim ora 16.00), la sediul din Str. Energiei nr. 24A.

Informaţii suplimentare puteţi obţine la numerele de tel: 0236419608, 0745080650 sau 0733470700 sau la sediu.

Certificările ECDL se adresează oricărei persoane care are nevoie și dorește să își certifice la standard recunoscut internațional abilitățile de utilizare a computerului. Nu există limită de vârstă pentru înscrierea în programul de certificare ECDL. – Tinerii, elevii, studenții, funcționarii publici sau angajații în companii își pot dovedi abilitățile IT prin intermediul certificărilor ECDL

Permisul ECDL obţinut în România este valabil în oricare dintre cele 150 de ţări din întreaga lume în care este recunoscut standardul ECDL/ICDL. Permisul ECDL nu are limită de valabilitate în timp, competențele digitale fiind certificate pe viață, în conformitate cu programele analitice aferente fiecărui modul, aflate în vigoare la momentul susținerii examinării.

Vezi și articolul  Și bărbații își vopsesc părul, și arată foarte bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.