„O șansă la viață” – o seară a faptelor bune la Amiro Events

0
45
„O șansă la viață” - o seară a faptelor bune la Amiro Events

Evenimentul rotarian “O șansă la viaţă” ce va avea loc vineri 18 octombrie la ora 18:30 de la Amiro Events, este unul dintre cele mai importante momente din proiectul cu acelaşi nume pe care cluburile gălăţene îl propun comunităţii locale.

Evenimentul “O șansă la viață” iși dorește ca fiecare copil sa aibă parte de un început de drum bun în viaţă. De la prima suflare, de la primul scâncet, calitatea actului medical, a asistenței medicale oferite prematurilor este de o importanță covârșitoare. Fiecare îmbunătăţire, fiecare plus adus în această etapă înseamnă o viață mai bună pentru copilul, adolescentul și adultul de mai târziu. Dincolo de actul medical în sine, de importanță vitală sunt condițiile nașterii și aparatura medicală.

Demarat de Rotary Club Donaris, efortul de a veni în sprijinul maternităţii de la Spitalul Sf. Apostol Andrei prin achiziţia de incubatoare este unul major, structurat pe mai multe etape, iar obiectivul este unul ambiţios.

Se dorește coagularea, într-un eveniment de ţinută şi de anvergură, întreaga forţă a comunităţii, care poate oferi şanse de rezolvare oricărei probleme. Investiţi într-un viitor care va putea face diferenţa între o viaţă pierdută şi una câştigată.

Mai multe detalii la numerele de telefon:
0771778890 -Vlad
0774489196 – Anca

Citește și Se caută voluntari pentru Centrul Regional de Recuperare Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.