O zi a minunilor în pas alergător – Împreună alături de Ingrid

O zi a minunilor în pas alergător – Împreună alături de Ingrid

60
0
DISTRIBUIȚI
O zi a minunilor în pas alergător - Împreună alături de Ingrid

Cristian Onofrei, ambasadorul faptelor bune, ne invită pe 21 iulie 2019, în Grădina Publică din Galați să facem în pas alergător, o zi a minunilor.

În cazul în care considerați că în pas alergător nu se poate oferi nimic celor din jurul nostru, e bine de știut că sunt mulți iubitori ai sportului și se zice că “unde-s mulți puterea crește“ și unindu-ne toți forțele sufletelor mari, putem oferi unui copil cu vise și aspirații spre un viitor normal, puterea să fie pe propriile picioare.

De această dată e vorba despre o fetiță de numai 8 anișori pe nume Ingrid, care își dorește ca orice copil să poată alerga fără ajutor.
Doar cei care vor fi duminică 21 iulie 2019 în Grădina Publică și cei care donează pot sparge bula unui simplu vis pentru un copil fără nici o vină că s-a născut special și diferit de ceilalți copii.
Se spune că indiferența doare, doare atât pe cel care se află în dificultate, dar doare și pe cel care este indiferent, deoarece zâmbetele vor fi din ce în ce mai puține. Vor fi mai mulți oameni triști și apăsați de greutăți și vise neîmplinite.

Așa că, haideti sa nu fim indiferenti, vrem zambete, vrem bucurie si oameni multumiti de deciziile pe care le-au luat la momentul potrivit.

Puțin din povestea unui copil cu vise
“Ingrid Costache este o minunată fetiță în vârstă de 8 anișori care suferă de paralizie cerebală, respectiv tetrapareză spastică. Este născută prematur, a cântărit 1 kg la naștere, a avut hemoragie cerebrală și retinopatie de gradul III și acum luptă să învingă tetrapareza spastică ce îi limitează mersul și dreptul la o viață normală. A muncit peste 5.000 de ore de kinetoterapie și a încercat, până acum, peste 25 de terapii diferite, atât în țară cât și în Ucraina, Spania și Republica Moldova. A trecut, deja, prin 3 intervenții chirurgicale de alungire și relaxare a mușchilor rigizi de pe brațe, picioare și de la nivelul feței. Însă spasticitatea este rezistentă și progresivă, iar posibilitatea de a merge se poate reduce de la o zi la alta!
Din fericire, există o șansă unică, permanentă și definitivă de a elimina spasticitatea, printr-o intervenție chirurgicală complexă pe coloană, RIZOTOMIA DORSALĂ SELECTIVĂ, în Statele Unite ale Americii!!!
Ingrid a fost acceptată de către echipa medicală pentru această operație și a primit din partea lor ȘANSA și PROMISIUNEA de a merge singură în picioare! Costurile acestor operații depășesc suma de 100.000 de dolari, de aceea are nevoie de ajutorul nostru, de ajutorul oricui care o poate sprijini pe Ingrid.”

Pentru a putea transforma promisiunile în realitate, Onofrei Cristi vă invită la un nou eveniment caritabil în cadrul căruia se va socializa, se va alerga și se va aduce un sprijin exetrem de necesar lui Ingrid.
Se va alerga în limita a 6 ture de Grădina Publică, fiecare participant putând alerga atât cât dorește, în funcție de condiția fizica actuală. Va fi un punct de revitalizare cu apă, fructe și batoane proteice.
Donațiile se vor putea face într-o urnă special amenajată la locul desfășurării evenimentului. La finalul evenimentului, fiecare participant va primi o diplomă ca semn de apreciere pentru ajutorul atât de important adus lui Ingrid.
Pentru mai multe detalii despe eveniment puteți accesa pagina de facebook a evenimentului.

Organizator: Onofrei Cristian, tel. 0742144889
Știți cât “costă” să transformi o zi normală într-o zi a minunilor? Puteți afla doar dacă luați hotărârea să veniți duminică, 21.07.2019 în Grădina Publică.

Te-ar putea intersa și articolul: Fonduri europene: Aparatură de înaltă performanţă pentru Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.