”De la obiectiv la rezultat” – workshop cu Andy Szekely

”De la obiectiv la rezultat” – workshop cu Andy Szekely

72
0
DISTRIBUIȚI
”De la obiectiv la rezultat” - workshop cu Andy Szekely

Marți, pe 24 septembrie, ești invitat la workshopul “De la obiectiv la rezultat”, începând cu ora 17:00, la Hotel Vega, Sala Reuniuni, Bd. Marea Unire 107.

Unii oameni citesc cărți și au impresia că, dacă le-au citit, e ca și cum ar fi realizat ce scrie în ele… Alții ascultă materiale audio și cred că asta îi face, automat, mai buni… Alții merg la seminarii în care li se toarnă în cap tone de informație…

Secretul nu este, însă, DOAR să studiezi non-stop, ci să și implementezi non-stop, iar această implementare poate începe din secunda în care ai aflat informația respectivă. De fapt, cu cât aștepți mai mult momentul potrivit, cu atât mai mici sunt șansele de reușită.

Ești așteptat cu brațele deschise la acest workshop focalizat pe rezultatele tale în 6 luni, 12 luni… sau pentru anii care vor urma. Se va ţine un workshop de implementare în care vei putea să îți RAFINEZI obiectivele și să le treci prin toate mecanismele necesare ca să aduci informația în mușchi… și să o faci acționabilă! La capătul lui, vei putea întocmi lista clară cu obiective pentru următoarele 6-24 de luni, modul cum se regăsesc ele în planul de acțiune și toate elementele clasice ale obiectivelor puse la punct… Dar, vei avea mult mai mult decât atât:

“Voi folosi o tehnologie pe care o cunosc și o aplic de 20 de ani, dar pe care nu am stăpânit-o niciodată la un asemenea nivel de rafinament ca acum. Experienţa din ultima perioadă mi-a adus, însă, piesa lipsă din puzzle și vreau să o împărtășesc cu tine”, spune Andy Szekely.

George Bernard Shaw spunea:

“Dacă tu ai un măr şi eu am un măr şi facem schimb de mere, atunci tu şi eu vom avea în continuare un măr. Dar dacă tu ai o idee şi eu am o idee şi le schimbăm, atunci fiecare dintre noi va avea două idei!”

Tocmai de aceea este recomandat să vii însoţit la workshopul “De la obiectiv la rezultat“. Excerciţiile şi ideile din timpul evenimentului au un mai mare efect dacă sunt dezbătute şi după curs.

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă cartea oferită de librăria Donaris: “Ești mai INTELIGENT decât crezi”

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.