Oferim speranță, făcând sport! Fii tu un erou pentru Andrei!

Oferim speranță, făcând sport! Fii tu un erou pentru Andrei!

103
1
DISTRIBUIȚI
Sâmbăta aceasta, 18 mai 2019,  în Parc Monument din Brăila, are loc un eveniment caritabil prin care se dorește creșterea dozei de speranță pentru Andrei Săndel, care luptă din tot sufletul să fie alături de familie și să fie în continuare eroul lor.
Să încercăm să facem un exercițiu, întrebați-vă în fiecare dimineață “oare mâine mai există pentru mine?” Gândiți-vă că persoanele diagnosticate cu cancer își doresc să scape de această întrebare, deoarece e inevitabilă, oricât de optimist ai fi, nu noi decidem când ne vine rândul.
Haide-ți alături de Laurențiu Cobzaru, omul care iubește să ofere zâmbete și un gram de încredere că mâine va fi mai bine persoanelor care îi solicită ajutorul, să facem dintr-un vis realitate, să dovedim că ne pasă și de ziua de mâine a celui de lângă noi.
”Andrei este tată, militar și veteran și are nevoie de ajutorul nostru!”
“Luptăm pentru eroi” este sloganul prin care ne propunem să-i fim alături unui om măreț, Caporalului Andrei Săndel de 44 de ani.
– Tumoră malignă a colonului este diagnosticul mult prea dur chiar și pentru un erou, un adevăr mult prea dureros și o veste mult prea greu de dus. Dragostea nemăsurată pentru familie, țară și semenii săi îi dau putere lui Andrei să meargă mai departe. Nu se gândeste nici o clipă să renunțe! Nu a renunțat nici în cei peste 23 de ani de activitate și nici în cele 3 misiuni din teatrele de operații. Camaradul nostru a demonstrat că este un militar model și un luptător neînfricat! A fost mereu alături de colegii săi din Batalionul de Artilerie 285 “Vlaicu Vodă” din Brăila și a participat în misiunile din Afganistan în 2005 și 2008 cu B 300 “Sfântul Andrei” din Galați și în 2010 cu B 811 Dej “Dragoni Transilvani”. Andrei are nevoie ca binele ce l-a făcut să i se întoarcă înzecit! Trebuie și poate să depășească acest obstacol doar dacă noi devenim eroi pentru el.
– Putem face asta prin participarea la evenimentul caritabil ce va avea loc în Brăila, Parcul Monument (aleea principală), Orășelul Copiilor pe data de 18 mai 2019, ora 10.00 în Parcul Monument. Andrei are nevoie de o șansă la o nouă viață prin plata tratamentului mult prea costisitor pentru el și familia lui. La fața locului va exista un punct de revitalizare cu apă, batoane energizante și fructe, alături de urna special amenajată adusă din partea familiei, în care fiecare va putea să ajute cu cât dorește, în funcție de posibilități.
– Este momentul să-i mulțumim eroului nostru pentru faptul că s-a dedicat trup și suflet pentru noi și țara noastră, este momentul să-i fim alături și să-l susținem necondiționat!
– Fiind o activitate caritabilă și nu o competiție sportivă, fiecare va alerga sau va merge atât cât va putea, în limita maximă a 10 ture (10km). Și, în semn de mulțumire și recunoștință vă vom înmâna o diplomă de participare pentru meritul vostru și dorința de a vă transforma, pentru o clipă, în eroi pentru Andrei!
– În plus, primii 15 prichindei ce vor reuși să ajungă la linia de start după prima tură alergată în jurul Orășelului Copiilor vor primi o cupă și o medalie. Este momentul să-i motivăm pe micii noștri eroi și să îi răsplătim, învățându-i totodată că săvârșirea unei fapte bune nu ține cont de vârstă. Mulțumim pe această cale sponsorilor noștri ce doresc să își păstreze anonimatul și care au ales să ne fie alături în această campanie, prin dăruiurea unui număr de 15 cupe și 15 medalii. Ne înclinăm în fața bunăvoinței lor!
– De la mic la mare, dragi prieteni, alergători de performanță, amatori, iubitoare mămici, iubitori tătici, scumpi bunici, voi puternici elevi și studenți, stimate doamne, domnișoare și stimați domni , sunteți așteptați în Parcul Monument să-i fiți alături camaradului nostru!
Donații se pot face și în contul deschis la BRD pe numele
Andrei Săndel, IBAN: RO41BRDE090SV27237500900 (Ron), B.R.D.-G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU
Laurențiu Cobzaru, tel: 0741390761
”Ce faci pentru ține, dispare odată cu ține, ce faci pentru ceilalți, rămâne pentru eternitate!”
Evenimentul îl găsiți pe facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.