Oferte de joburi în Brăila. Noi domenii cu locuri de muncă!

1

Cele mai noi oferte de locuri de munca în Brăila vin din domenii variate, pornind de la domeniile tehnice, la construcții de drumuri, comerț sau farmacie. Salariile sunt ofertante, iar companiile locale încurajează și tinerii fără experiență să se prezinte la interviuri.

Cauți cele mai bune oferte de jobs Braila? Pe platforma de recrutare eJobs.ro companiile locale oferă noi posturi pentru tehnicieni, ingineri, casieri sau manageri de magazin, medici sau farmaciști, dar și contabili sau operatori de call center.

fashiondays.ro

Iată câteva dintre noile joburi în Brăila la care poți aplica pe site-ul ejobs.ro:

Casieri și operatori recepție – magazin de jucării și articole de casă

Una dintre cele mai mari companii grecești care a deschis în România un lanț de magazine cu jucării și articole pentru casă oferă diverse jobs în Brăila. Se caută casieri, responsabili de casierie și operatori recepție pentru magazinul din Brăila. Sunt încurajați și tinerii fără experiență să se prezinte la interviuri, dar și candidații cu experiență în conducerea unui magazin sau a unei echipe, cu experiență pe casierie și abilități de lucru pe calculator.

Compania oferă și bonuri de masă, pe lângă salariu, bonusuri de performanță, reduceri pentru achiziții din magazin și un mediu de lucru dinamic și plăcut.  

noriel.ro

Jobs în Brăila. Contabil – domeniul energetic

Una dintre companiile locale care activează în domeniul energetic caută un contabil cu experiență de minim doi, studii de specialitate și bune cunoștințe de legislație contabilă și financiară. Candidații care sunt interesați de acest post nu trebuie să aibă obligatoriu calitatea de expert contabil.

Compania oferă contract de muncă și un salariu motivant pentru piața de muncă din Brăila, asigurare de sănătate privată și prime de Sărbători.

Inginer drumuri și poduri

Una dintre cele mai noi oferte de jobs în Brăila este postul de inginer drumuri și poduri la o companie locală în plină dezvoltare. Candidatul ideal trebuie să aibă deja experiență de 5 ani în construcția de drumuri, capacitate de decizie și abilități de lider.

Sunt încurajați să vină la interviu ingineri cu experiență din orașe învecinate, Galați, Buzău sau București, oferindu-se posibilitatea de relocare.

Key accont manager – companie farmaceutică

Brăilenii cu experiență în domeniul farmaceutic pe posturi de reprezentant medical sau key account manager pot candida pentru oferta propusă de o companie farmaceutică de origine japoneză, prezentă pe piață din anul 2005.

Candidatul ideal ar trebui să aibă bune cunoștințe despre tratamentele oncologice, diplomă de medicină sau farmacie și să vorbească fluent limba engleză. Jobul presupune deplasare în teritoriu cel puțin jumătate din timpul dedicat programului de lucru.

Ești interesat de poziții precum sofer, sau de locuri de munca Constanta sau locuri de munca Urziceni si alte împrejurimi? Poți accesa eJobs.ro și te îndemnăm să cauți locuri de munca localitățile preferate, pentru a descoperi care sunt opțiunile momentului. Iar în cazul în care cele cu prezență la birou nu te satisfac, există firește și numeroase variante remote!

Citește și ultimele articole:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.