Oglinda cu Zâmbete – garanţia unui eveniment reuşit!

0
316

Conceptul de cabină foto tip oglindă a apărut recent în România, fiind deja foarte popular în Bucureşti. Oglinda cu Zâmbete a luat naştere din dorinţa de a aduce acest element de noutate şi în Galaţi-Brăila.

Oglinda cu Zâmbete se diferenţiază prin design-ul atrăgător şi display-ul integral din oglindă, ce se încadrează perfect în decorul de petrecere. Este elementul ce creează colţul de distracţie, necesar oricărui eveniment.

Invitaţii se pot manifesta liber în faţa oglinzii, alegând dintr-o multitudine de accesorii distractive, ce îi va ajuta şi pe cei mai timizi dintre ei să zâmbească. Astfel cu toţii vor pleca acasă cu dovada unui eveniment reuşit, sub forma fotografiilor magnetice personalizate, ce pot înlocui cu success clasicele mărturii.

Pe lângă poze şi printuri nelimitate, fotografii magnetice, grafică personalizată sau accesorii distractive, pachetele noastre includ şi serviciul de Guestbook. Aceasta este o carte de amintiri în care fiecare invitat va lipi o dublură a pozei realizate la eveniment, însoţită de mesajul pentru miri sau micuţul/micuţa creştinată. Peste ani, aceştia vor citi cu drag mesajele de la persoanele ce le-au fost alături la cel mai important eveniment.

Serviciile de calitate sunt cheia unui eveniment reuşit. Fie că e vorba de nuntă, botez, majorat, evenimente corporate, petreceri pentru copii, Oglinda cu Zâmbete este ingredientul principal pentru a transforma momentele importante în amintiri de neuitat.

Ne găseşti pe pagina de Facebook: Oglinda cu Zambete – Cabina foto sau ne poţi contacta la numărul de telefon 0744 968 570.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.