Oktoberfest Galaţi revine. Patru zile de festival la Sala Sporturilor

0
1252
Oktoberfest Galaţi revine. Patru zile de festival la Sala Sporturilor

O nouă ediţie a Festivalului Berii Oktoberfest Galați se va desfășura în perioada 26-29 septembrie 2019 pe platoul de la Sala Sporturilor, au anunţat organizatorii evenimentului pe Facebook. Festivalul, ajuns la cea de-a treia ediţie în Galaţi, îşi aşteaptă vizitatorii cu deja cunoscutele preparate tradiţionale nemţeşti, precum cârnaţii XXL picanţi şi cu caşcaval, türinger, leberkäse, apfelstrudel şi celebrele ciolane rotisate bavareze, dar şi cu muzică bună şi multă, multă bere.

“Orăşence, domni, domniţe, cavaleri, socri, bunici şi bunicuţe, burlaci şi familişti convinşi, domnişoare şi vecini vă spunem tuturor: ein Prosit! Adică: Noroc! De ce? Pentru că mai este puţin timp până când vom rosti acest cuvânt tare şi răspicat, cu o halbă de bere proaspătă şi rece în mână pentru a da startul unui nou episod Oktoberfest Galați pe Platoul Sala Sporturilor”, au anunţat organizatorii pe Facebook.

Și cine a mai pomenit distracție mare fără artiști adevărați și muzică bună? Vor dovedi că au talent chiar pe scena Oktoberfest, ne cheamă să ne cânte Claudia & Die Burzenland Party Band acompaniati de alte trupe si de fanfara.

Miss Oktoberfest vrea sa ne arate ca Galatiul are cele mai frumoase fapturi din Romania, așa că va fi chef mare, cu premii speciale.

Dacă încă nu v-ați înscris la concurs, încă o puteți face aici, pentru că nu contează decat sa ai peste 18 ani juriul – juriul, care va fi publicul, punând accentul pe multe alte calități, pe care orice domniță le are de la Mama Natură.

Bărbații nu au fost uitați și vor fi chemați la concurs.

Ei nu trebuie să fie nici vânjoși, nici foarte înalți, nici bărbieriți proaspăt, ci trebuie să aibă chef de viață, să le placă berea cu adevărat, să aibă în public prieteni numeroși pentru o susținere serioasă pentru a putea participa la concursul Regele Berii.
Nu o să le pară rău, ba din contră vor fi primii pentru care vor veni și la anul la această competiție inedită.

Nimic nu se poate face pe acest pământ cu stomacul gol.

La Oktoberfest vom putea alege ce să mâncăm, gustând din mai toate preparatele de pe mapamond, ca să ne satisfacem poftele culinare, cu adevărat.
Apoi, Herr BURGERMEISTER adica domnul Primar, va da cep butoiului cu bere exact unde știți deja, în cel mai mare si frumos cort bavarez care va fi montat pe Platoul de la Sala Sporturilor.

Toată lumea din oraș va fi prezentă aici, sigur veți putea bea o bere cu un fost coleg de bancă din liceu sau cu o cunoștință veche de la barul din cartier.

Dacă e septembrie e Oktoberfest! Uitați de foste neserioase și de socrii posomorâți, lăsați copiii cu buncii și beți o bere, două la Oktoberfest!
INTRAREA ESTE LIBERA!!!

Citește tot articolul pe Monitorul de Galați

S-ar putea să te intereseze și articolul De ce vinuri de Vrancea la Crama lu’ Bachus?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.