One Man Show cu Doru Octavian Dumitru, un spectacol extraordinar

0
One Man Show Doru

El este un One Man Show care îmbie, prin spectacolele sale, la destindere și terapie prin ras.
„Eu cred în comedie şi cred cã râsul este cel care trebuie promovat mereu, pentru cã râsul e cel care ne ţine pe toţi în echilibru!” Doru Octavian Dumitru

Joi 20 februarie, ora 19:00 ești invitat la un show extraordinar la Casa de Cultură a Sindicatelor Galați, alături de comicul Doru Octavian Dumitru.

Biletele sunt disponibile si pe –> site.

Doru Octavian Dumitru, originar din Galați, s-a născut la dată de 11 iunie 1956. În ciuda faptului că absolvit Facultatea de Instalații, acesta a lăsat ingineria pentru comedie, numele maestrului atingând apogeul în anii 1990. Format în cadrul festivalurilor studențești (viaţa că artist și-a început-o la Galaţi, la Teatrul de Revistă „Nae Leonard”, în 1986), comicul român a fost liderul nenumăratelor festivaluri de umor. Iar pentru a deveni un comediant fără cusur, acesta a luat drumul Statelor Unite ale Americii, acolo unde, după cum însuși a afirmat, a învățat de la cei mai buni precum: Billy Crystal sau Whoopie Goldberg.
Un om de calitate, căruia îi place să vadă zâmbete pe fetele oamenilor și se bucură să audă râsul publicului prezent, reușind, prin temele abordate, să îi surprindă plăcut pe toți cei care vin să petreacă o seară relaxantă alături de el.

Te-ar putea interesa și Premiera “colectiv” – proiecția specială vine și la Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.